Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kell a gyerekeknek a külön...

Kell a gyerekeknek a külön szoba? Nálatok ez szempont volt, amikor terveztétek a gyerkőcöket?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 11:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
80%

Én egyke vagyok, így nyilván volt saját szobám.

De rengeteg osztálytársam, barátom, ismerősöm nőtt úgy fel, hogy osztozott a szobáján a testvérével. Semmi hátrányuk nem származott belőle. Normális felnőttek lettek :)

Ha csak az vállalhatna több gyereket, aki mindegyiknek külön szobát is biztosít, akkor elég sokan nem születtek volna meg (nemcsak Magyarországon).

2014. aug. 22. 13:03
 32/70 anonim ***** válasza:
88%

egy régi pasim közösen volt a húgával egy szobában

ő akkor volt 17, csajszi 15

na romantika nuku, ott sose tudtunk kettesben lenni, katasztrófa volt, mikor jött a húgi, hogy ő fáradt mi menjünk már ki a szobából..

2014. aug. 22. 13:04
 33/70 anonim ***** válasza:
27%
dehogy kell. ahol most élek, olyan ingatlanárak vannak, hogy az hihetetlen. most egy 2 szobásban élünk ketten, de akár mennyi gyerek lenne, sem tudnánk nagyobb költözni, mert nincs rá keret. de nagyon örülök, hogy otthoni devizahiteles nyavalygóknak megvan annyi szoba, amennyi a gyerek.
2014. aug. 22. 13:20
 34/70 anonim ***** válasza:
60%

"hogy az hihetetlen. most egy 2 szobásban élünk ketten, de akár mennyi gyerek lenne, sem tudnánk nagyobb költözni, mert nincs rá keret"

Azt nem tudom, hogy ha nincs meg a keret, akkor mire szeretnetek gyereket vallalni? A nagy büdös semmire?

2014. aug. 22. 13:26
 35/70 anonim ***** válasza:
20%

"Azt nem tudom, hogy ha nincs meg a keret, akkor mire szeretnetek gyereket vallalni? A nagy büdös semmire?"

Gyerekvállalásra megvan a pénz. Arra hogy csak azért vegyünk mondjuk egy 4 szobás lakást, mert jönnek a gyerekek, arra nincsen felesleges cca. 70 millió Ft-nak megfelelő valutánk.

2014. aug. 22. 13:28
 36/70 anonim ***** válasza:
15%

"A férjemmel most aktuális nálunk a családalapítás, két vagy három gyereket szeretnénk, de csak akkor, ha mindegyiknek lesz külön szobája, mire szükséges. Ha ezt nem tudjuk biztosítani, kevesebb gyerek lesz."

És ha már megszülettek a gyerekek és valamelyikőtök ne adj isten elveszíti a munkáját és nem talál újat vagy megbetegszik, valamelyikőtök szülője szorul a segítségetekre, természeti katasztrófa éri a házat vagy bármi???? Nincs biztos jövő, biztos összetartás és szeretet van!

2014. aug. 22. 13:32
 37/70 anonim ***** válasza:
23%

Hàt nem tudom te hogy vagy vele, de Budapesten lehet àtlagos àllpotù lakàst kapni 2+1 fèl szobàsat 10 milliòèrt. Termèszetesen ezt mèg utàna fel kell ùjìtani.

70 milliòbòl kulcsrakèsz hàzat èpìttetsz, de kb. 180m2-eset...

2014. aug. 22. 13:32
 38/70 anonim ***** válasza:
30%

"Hàt nem tudom te hogy vagy vele, de Budapesten lehet àtlagos àllpotù lakàst kapni 2+1 fèl szobàsat 10 milliòèrt. Termèszetesen ezt mèg utàna fel kell ùjìtani. "

Mint írtam, nem Magyarországon élek, a feleségem sem magyar, itt van a házunk, nem költözünk haza, és itt bizony ennyibe kerül egy normális állapotú 2-3 szobás lakás.

2014. aug. 22. 13:40
 39/70 anonim ***** válasza:
15%
Feltètelezem a keresetetek sem magyar ugye? :)
2014. aug. 22. 13:51
 40/70 anonim ***** válasza:
87%

mikor picik kicsik akkor jó ha együtt vannak, a gyerekeimnek kellet a tudat h nem egyedül alszanak :-)

tini korban természetesen már kellet a külön szoba

de két ovis simán elvan egyben is :-)

2014. aug. 22. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!