17 éves fiú és 19 éves lány közös szoba? Szerintetek normális, egészséhes?
Régebben a legtöbb helyen ez volt, mert nem volt több hely.
Szerintem ma is elöfordul, hogy nincs több szoba, akkor ezt kell elfogadni. Ettöl még lehet másokat meghívni, csak alkalmazkodni kell egymáshoz.
Akkor most fiú, vagy lány?
Ha nincs a lakásban több szoba, akkor teljesen jó. Mégiscsak testvérek.
Az egeszseghez semmi koze, meg normalis is lehet ha olyanok a korulmenyek.
Ha csak egy szoba van akkor jobb mintha az utcan aludna az egyik, vagy a konyhaba.
Tarsadalmi eletet mashol is lehet elni, meg arra pont jo a konyha is, de aludni kicsit gaz.
Nálunk hármónknak volt közös szobája úgy, hogy a legfiatalabb testvérünk fiú volt, mi ketten meg lányok. Ennek ellenére jöttek barátok, batátnök, egyszerüen megbeszéltük, hogy kinek hogy jó.
Ha ez van, akkor úgysem tudnak semmit tenni, ki lehet bírni. Kollégiumokban sem egy ember van egy szobában...
A testvérek közti viszonytól függ.
Én pl. az öcsémmel simán laknék eggyütt, de a hugommal annyira már nem.
De alapvetően két kamasz egy szobában nem szerencsés, pláne ha az egyik fiú, a másik lány.
9-es
Emberek, felnottek ezrei elik eletuket kulfoldon, sot itthon is vad idegennekkel egy szobaban, a megelhetes miatt. akkor ket testver miert nem tudna normalisan alkalmaszkodassal, kommunikacioval egyutt elni?
Aruld mar el nekem milyen betgseget kaphatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!