17 éves fiú és 19 éves lány közös szoba? Szerintetek normális, egészséhes?

Nem a 9es vagyok, hanem a 8as.
Emberfüggő,a kérdés.
Az ember nem válogathatja meg a családját úgy mint a lakótársát.
Jön valami, ezt dobta a gép, és mivel kiskorú, még legális joga sincs menekülni.
Ha pl. az egyik kábszert árul, dügkitörései vannak vagy rendszeresen lop, akkor is éljenek eggyütt "alkalmaszkodassal, kommunikacioval"... azért ácsi. Csak azért mert fel tud mutatni egy vérrokont, még nem lesz belőlük feltétlen idilli család. Nem tudhatod, lehet épp Viserys helyi verzióját kapta ki tesónak. Vele egy szobában lakni pl. cseppet sem "egészséges".

Akkor megy a konyhába, vagy a fürdőszobába beül olvasgatni.
Minden csak azon múlik, hogy mennyire jó testvérek, és mennyire tudnak egymás mellett élni.
Régen egy-két szoba volt összesen mindenkinek. Megoldották.
Csak ez a mostani generáció ilyen nyápic, hogy mindenkinek külön szoba kell, különben sérülnek :D

"Akkor megy a konyhába, vagy a fürdőszobába beül olvasgatni.
Minden csak azon múlik, hogy mennyire jó testvérek, és mennyire tudnak egymás mellett élni.
Régen egy-két szoba volt összesen mindenkinek. Megoldották.
Csak ez a mostani generáció ilyen nyápic, hogy mindenkinek külön szoba kell, különben sérülnek"
Régebben (én "régebben" nöttem fel) nem jutott volna senkinek eszébe, hogy a testvérnek ki kell mennie a KÖZÖS szobából, ha valamelyikhez jött barát. Maradt ott, ha azokat zavarta, hogy más is ott van, akkor ÖK mentek ki vagy elmentek sétálni, stb.
Ennek ellenére felnöttünk, viszont képesek voltunk egy embernél többel is kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!