Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A külön élő apukának mennyivel...

A külön élő apukának mennyivel kell támogatnia a gyerek iskolakezdését? Mennyit költöttetek az elsős gyermeketek iskolakezdésére?

Figyelt kérdés

A páromnak van az előző kapcsolatábl egy 7 éves kisfia, aki idén kezdi az iskolát. A párom exe minden hülyeséget összevásárol, ráadásul nem nézi az árakat (hitelkártyák), majd követeli mindennek a felét. Csak az érdekelne, hogy ilyenkor van-e valami ésszerűségi határ vagy az ex szabadon költhet?

Az én egyik fiam is most lesz elsős, tehát van némi sejtésem, hogy mi mennyibe kerül. Ezért is vagyok elhűlve az eddigi költségeiktől.

2014. aug. 19. 17:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, elolvastam egy nullával... Az általatok kalkulált összeg is túl sok. Az az egész beiskolázásra elég. Én a helyedben a sarkamra állnék, és elküldeném melegebb éghajlatra.
2014. aug. 28. 20:44
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi lett a vege, kifizettétek neki a többit is?
2014. okt. 26. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!