Párommal szakításig jutottunk amiatt, mert egy éve nincs szex. Semmi?
A noverem a terhessege alatt hizott sokat es kesobb sem adta le a kilokat.
Nem igazan foglalkozott magaval es emiatt voltak vitai a ferjevel es kesobb szet is mentek.
Fura hogy a valasba belefogyott, csinos lett (addig azt mondogatta nem tud lefogyni hiaba minden )
Bolcsibe kellett adni a picit es vissza ment dolgozni es vissza terta regi onbizalmas es szepsege es van uj pasija.
Egy idobe haragudott ram mert en ot IS hiaztattam de mara belatta hogy csak jot akartam es igazam volt.
Szerintem ezek az esetek, ahol elhízik valaki, nem voltak szerelmek, csak vágyon alapuló kapcsolatok, amik bizony elmúlnak, akár hízástól, akár mástól.
Mert ha szeretek valakit, akkor szeretem 50 kg-san és 80 kg-san is. És mi van, ha kap egy pajzsmirigybetegséget a feleségem? Elhagyom, mert meghízott? Ha rákos és lefogy 35 kgra, akkor elhagyom, mert rákos és lefogyott és beteg?
Szerintem mielőtt házasodik valaki, fel kéne tennie azt a kérdést, hogy ha a társa lebénulna, igazán nagy beteg lenne, változna valami miatt a teste, akkor is vele lenne-e? Ha a válasz nem, akkor nem szabad házasodni, mert ez nem szerelem, csak vágy, meg illúzió.
Utolsònak igaza van. Nekem hormonàlis betegségbõl mindig ingadozik a súlyom , van amikor nagyon sok, de van amikor pont jò , a férjem ugyanúg kìvàn mindkét esetben. Még amikor én húzòdok vissza, mert tudom, hogy pont nem jò formàban vagyok akkor is mondja, hogy kit érdekel én én vagyok.
És 7 év utàn is.
Szòval ezek a kapcsolatok mind csak a testiségrõl és a " jòbanròl" szòlnak, nem az érzelmekrõl.
Írod,hogy szex nincs,és más?más van?Amúgy beszélgettek egymással?Milyen ronda megjegyzést tett rád?
Szerintem nem azzal kellene kezdenetek,hogy egymásra másztok,mert már régen volt és muszáj..
Beszélni próbáltatok már?Higgadtan,hogy ki mit vár a kapcsolattól,helyre akarjátok-e hozni..
Azért ne haragudj, de persze, hogy nem megy neki, 1 éve folyamatosan elutasítod. Milyen érzés, ha nemet mond a párod? Na, ezt élte át ő is... Ami meg azért volt, mert megbántott, mert nem érezted magad nőnek mellette.
1 év alatt egyikőtöknek sem jutott eszébe, hogy leüljetek, és megbeszéljétek? Hogy esetleg ez így nem jó, ki min változtasson? Itt nem csak a szex, de a kommunikáció is nulla, minek vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!