Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha szex közben néha...

Az baj ha szex közben néha más férfiakról fantáziálok miközben a férjemmel csináljuk vagy ha magamnak csinálom?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem baj, teljesen normális a fantáziálás.
2014. júl. 1. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Neked baj lenne ha a férjed más nőkről fantáziálna szex közben miközben veled csinálja?
2014. júl. 1. 12:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Előfordul, fejben azt csinál mindenki amit akar, nem jelent semmit.
2014. júl. 1. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Alkalmanként esetleg, de ha mindig, akkor a férjeden el kell gondolkodnod, mert valamit hiányolsz. Más,ha ez játék és más, ha megszokás is már.
2014. júl. 1. 12:07
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem baj, nekem nagyon rosszul esne a férjed helyében.
2014. júl. 1. 12:15
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Olyan okosak vagytok, az ő férje nem tudja, hogy mi van a kedves felesége gondolataiba szex közben. Tehát így nem is eshet neki rosszul.
2014. júl. 1. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem az a kérdés, hogy rosszul esik-e a partnerének. Ahogy más is írta: ha ez mindennapos vagy legalábbis elég gyakori, akkor valami gond lehet a kapcsolattal.
2014. júl. 1. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Nekem a kedvesem megmondta, hogy időnként más pasikra is gondol szeretkezés közben. Ha ez neki jobbá teszi az egészet, tegye nyugodtan, megmondtam neki. Fordítva jelenleg erre nincs szükségem, viszont a csinos nőket megnézem az utcán. Ezért meg a párom nem balhézik.
2014. júl. 1. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha állandó jelleggel akkor a kérdező elképzelhető hogy nem is szereti a férjét.Mert ugyebár az igazi sexhez kell szerelem is,sok nőnél nagyon sokat számít ez a lelki kapocs ahogy Én megfigyeltem.

Szóval ha más van időd másról fantáziálni akkor vagy a férjed valamit nem úgy csinál mint kéne vagy frigid vagy vagy nem szereted és ezért vagy frigid,vagy csak valami problémád van ami miatt nem élvezed a dolgokat.

Ennek érdemes utánanézni.

Ami a férjedet illeti,egy idő után úgyis észre veszi hogy nincs minden rendben,de ha lehet ez ügyben segíts neki hogy jobban észrevegye hogy valami nem jó.

2014. júl. 1. 12:29
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
Itt szerintem az (is) kérdés, hogy konkrét személyről, személyekről vagy csak úgy általánosságban más, mondjuk jó testű pasikról. Ha konkrét személyről, akkor amögött már lehet valami.
2014. júl. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!