Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Mert nekem csak a leggyávább megoldás jut eszembe: az öngyilk.

Figyelt kérdés
Kb. két éve vettem fel pár személyi kölcsönt amiből kicsit rendbe tettem az életünket. Nem kell nagy dolgokra gondolni pl egy gyerek ágy, stb, stb. Ezekről a párom nem tud mivel nélküle igényeltem. Nem is volt semmi gond mig ment a másodállásom addig tudtam fedezni. Sajnos azt a szektort is elérte a válság és nem tudom kitermelni sehonnan a részleteket. Mennék dolgoznék csinálnék bármit (még illegálisat is) csak nem nagyon van olyan amit a három műszak mellett tudok csinálni. Sajnos a hitelek már lassan a felmmondás szakaszában vannak próbálok egyezkedni a bankokkal de nem tudunk egyezségre jutni. Páromnak nem mondtam el de nem is merem mert félek elhagy a kicsivel együtt (és igaza is lenne). Igazság szerint miattuk csináltam hogy jobb legyen nekik nem gondolkoztam. Tudom hülye voltam ezeket a kommenteket mellőzük ha lehet. Tanultam saját hülyeségemből a pár hónap alatt és biztos hogy soha nem ugrok bele még 1000 ft hitelbe se. Csak most oldódna meg az életem... . Imádom őket nagyon.
2010. jan. 13. 13:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Te tartod magad senkiházinak? Ez csak a nyomorult gazdasági helyzet hibája, hogy egy dolgozó családos embernek hitelből kell gyerekágyat venni, mert a másodállásából sem tudja az ilyen alapvető dolgokat beszerezni. :( Nagyon elszomorít és felháborít a történted. Nem tettes vagy, hanem áldozat. Ne add fel! Sokan vannak így, a családod beleroppan, ha itt hagyod őket anyagilag és lelkileg is! Gondolj arra, hogy 1-2 év múlva (akár hamarabb is) rendeződhet a történet, és boldogok lehettek, emiatt ne szállj ki most a történetből! Csak ismételni tudom a többieket, beszélj az asszonnyal, keress adóságrendező hitelt (nem a legjobb megoldás, de ha pillanatnyilag segít, nem tudsz mást tenni), keress még melót! Én biztos még jobban szeretném, a férjemet, ha tudnám, hogy ekkora stresszt vállalt miattunk! :)))
2010. jan. 16. 10:25
 32/37 anonim ***** válasza:
69%
Már bocs kicsit luzer vagy. Szrba kevered a családot azán kinyirod magad és minden bajt rájuk hagysz. Gondolkoz kicsit milyen aljas gyáva cselekedet ez. Arrol nem is beszélve hogy a gyereknek nem kell vadiúj butor, ruha. Használtatt nézel a neten elkéred a rokonoktól, barátoktól. Ne magyarázuk ezt azzel hogy vállságvan, meg szar fizetések. A kérdező hüly' és ha kinyirja magát egy gyáva féreg. Ha tényleg szereted a családod eléjük állsz és bevalod és kerestek közösen megoldást.
2010. jan. 16. 11:28
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Tudod én attól félek, ha meghalnál nem megoldódnának a gondjaid, akkor kezdődnének igazán! De ez itt nem a van Isten nincs Isten téma, ez egy nagyon valós probléma, és nagyon valós megoldást igényel. Őszinte leszek. Elképzelni se tudom azt a párkapcsolatot, ahol ezt nem lehet megbeszélni. Amikor nekem volt nagyon nehéz az anyagi helyzetem, mi a kaján spóroltunk rengeteget. Megdöbbennél menyit lehet. Vettünk egy zsák krumplit, egy liter olajat, minden nap krumplit ettünk, sütve, főve, szerencsére mindenki szereti a sült krumplit, a gyerekek is imádták, nem reklamáltak. Túrórúdit, joghurtot, nyelem-nyalom-okat három hónapig nem láttak, és csak a számlákat fizettük ki, meg az elmaradást. Ez nekünk elég volt a talpra álláshoz. Az öngyilkosságnál minden kép jobb.
2010. jan. 16. 12:38
 34/37 anonim ***** válasza:
Sajnálom a helyzeted és őszintén elszomorít..Ostobaság lenne az öngyilkosság..én apa nélkül nőttem fel és mai napig üresnek érzem magam, mert hiányzik...ne tedd ezt velük, se a kicsivel, se a pároddal..hiba volt nem el mondani a kölcsönt, de "errare humanum est"..szóval le kell ülni megbeszélni!!!hidd el, ha szeretitek egymást és okosan gazdálkodtok, akkor még ha nehezen is, de ki lehet kászálódni ebből a pénzügyi nehézségből..el se hiszed mennyi ember életét keseríti meg a válság..egyébként személy szerint nem hibáztatlak a kölcsön miatt, mert a szereteidre ment el a pénz...
2010. jan. 16. 20:17
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el nekem, hogyan tudtál jelzáloghitelt felvenni a házastársad tudta, beleegyezése nélkül. Egyáltalán nem derült ki?!
2010. jan. 16. 21:16
 36/37 anonim ***** válasza:
Akkor megsem olyan kis osszegrol van szo.
2010. jan. 17. 01:09
 37/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsot. Nagyon nehezen de végre rászántam magam hogy elmondjam a páromnak mi történt és megbocsátott és remélhetőleg megoldódik az anyagi része is. Köszönet mindenkinek!
2010. febr. 3. 04:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!