Mit tennétek a helyemben? Mert nekem csak a leggyávább megoldás jut eszembe: az öngyilk.
Nem tudom mennyi pénzről van szó,de akármennyi is az öngyilkosság nem megoldás.Hisz ha te meghalsz még nem lesz jobb. Akikért csináltad az adósságot itt hagynád őket a fájdalmukkal,és persze az adóssággal továbbra is?Ugye hogy nem!Hidd el van kiút.Mi is hasonló cipőben voltunk.A párom csinált majdnem 2 millió forint tartozást,hogy nekünk jobb legyen.(hitelek,nem fizetett számlák stb) Amikor elmondta dühös voltam,kiabáltam!De nem hagytam el,mert végig gondoltam,és tényleg mindent értünk tett,csak én nem akartam tudni sose,hogy miből..Így közösen elkezdtünk mindent újra rendbe tenni.Eltelt 3 év,és ma nyugodtan alszom el,mert semmi tartozásunk nincsen.De 3 évig szinte mindenről lemondtunk.Kemény volt,de megérte!
Szóval megoldás mindig van!A mi esetünkben új munkahely volt a megoldás!
mekkora az összeg?
mondd el a feleségednek, hátha neki lesz valami ötlete, tiszta fejjel. ezért nem fog elhagyni. legalábbis én nem hagynám el a férjem a szarban. de mondd el neki tételesen, hogy mire költötted, nehogy azt higgye, elb.sztad.
amúgy van ilyen hitelösszevonás is, ami csökkenti a havi törlesztő részletet, érdeklődd meg.
rokonoktól kérhetnél kölcsön.
vagy a feleséged is dolgozhatna(ha most nem dolgozik)
fel a fejjel!!!!!!!!!!
de légyszi, írd meg, mennyi az összeg
Mond el a párodnak.Ha ezért elhagy,akkor,úgyis menne más miatt.Mit gondolt miből van az,amit vettél?Lehet,tudja is ,hogy gond van?
Hitelt manapság nem nagyon mondják fel,kivéve ha semmit nem fizetsz.Melyik banktól vettél fel?be kell menni beszélni velük,ha havonta valamennyit befizetsz,akkor késedelmi kamatokkal,de ki tudod valahogy húzni.Mekkora az az összeg,amiért már nem akarsz élni?
(egyébként megpróbálhatod eladni,amit vettél)
A temetés is sok pénzbe kerül!
Senki nem kérdezte tőled, hogy miből jutott gyerekágyra?
Csak gondolja, hogy plusz bevétel volt.Ha mégsem, akkor halgatólagosan beleegyezett.
Ne hogy tovább bonyolítsd a dolgot azzal hogy mástól kérsz kölcsönt.Azt írtod, hogy nem ugranál újra ilyesmibe!A legrövidebb út az egyenes!!!!!!!
Bocs előzővok, hamarabb küldtem el. :)
Szóval monnd el Neki, meg fogja, megg kell hogy értse! Hiszen értük tetted. Mert szereted őket, éés ők is szeretnek Téged. Nem ez kell, hogy legyen a legfontosabb? Ebben a rohadt világban, tényleg csak az számít, hogy ha nem tudod fizetni a hiteleid, akkor lúzer vagy, és te csak a halálra, gyermeked pedig a sosem múló fájdalomra és árvaságra méltó? Kérlek, legalább rájuk gondolj! Hidd el, lesz még kiút ebből, MINDIG van kiút! Teljes szivemmel szorítok Neked!
Köszönöm és igazatok van hogy az őszinteség kell. De félek ettől (is) mert ha elhagy abba úgyis belehalok.
pár észrevételre reagálnék. nem tűnt fel az új ágy vagy akármi amit ebből vettem mert a másodállásból szerzett (legális/adózott) jövedelmemből is volt mindig egy nagyobb összeg amiket kaptam. Dolgozik ő is két műszakban többet nem tud vállalni. a családra nem tudok számítani mert már eddig is sokat segítettek nem használhatom ki őket felelőtlenül és végképp nem akarok több kölcsönt! A bankokkal próbáltam beszélni be is mentem személyesen a bankfiók vezetővel beszéltem nem de nem tudtunk egyezségre jutni úgyse hogy felajánlottam hogy a mindenkori legmagasabb kamatukkal megterhelve de nem mondjuk év alatt hanem 5 alatt fizetném vissza, stb. Köszönöm hogy még vannak jó emberek hogy az ilyen hülye senkiházi alakokkal foglalkoznak mint én.
nem vagy senkiházi, sajnos ilyen ez a mai helyzet... ezt még nem tudhattad akkor, mikro felvetted a hiteleket! Ne hibáztasd magad! az egyetlen dolog ami hiba volt, hogy nem mondtad el a feleségednek, ezt msot kicsit nehezebb pótolni, de meg fogja érteni :)
Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!