Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Mert nekem csak a leggyávább megoldás jut eszembe: az öngyilk.

Figyelt kérdés
Kb. két éve vettem fel pár személyi kölcsönt amiből kicsit rendbe tettem az életünket. Nem kell nagy dolgokra gondolni pl egy gyerek ágy, stb, stb. Ezekről a párom nem tud mivel nélküle igényeltem. Nem is volt semmi gond mig ment a másodállásom addig tudtam fedezni. Sajnos azt a szektort is elérte a válság és nem tudom kitermelni sehonnan a részleteket. Mennék dolgoznék csinálnék bármit (még illegálisat is) csak nem nagyon van olyan amit a három műszak mellett tudok csinálni. Sajnos a hitelek már lassan a felmmondás szakaszában vannak próbálok egyezkedni a bankokkal de nem tudunk egyezségre jutni. Páromnak nem mondtam el de nem is merem mert félek elhagy a kicsivel együtt (és igaza is lenne). Igazság szerint miattuk csináltam hogy jobb legyen nekik nem gondolkoztam. Tudom hülye voltam ezeket a kommenteket mellőzük ha lehet. Tanultam saját hülyeségemből a pár hónap alatt és biztos hogy soha nem ugrok bele még 1000 ft hitelbe se. Csak most oldódna meg az életem... . Imádom őket nagyon.
2010. jan. 13. 13:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondj el mindent. A legtöbb nő ennél sokkal többet is képes megbocsátani. A pénzt meg végül is rájuk költötted. Szinte biztos, hogy kiakad de ezzel szembe kell nézni, légy FÉRFI. Az öngyilkosság meg nem megoldás. Akkor biztos, hogy soha többé nem láthatnád a gyermekedet, aki apa nélkül nőne fel, nem vigyázhatnál rá és nem adhatnál neki bölcs tanácsot, hogy ő ne kövessen el hasonló hibákat. Ráadásul ők egyedül maradnának egy csomó adóssággal amit a feleséged egy fizetésből tuti nem tudna fizetni. Csak még nagyobb nyomorba döntenéd a saját családodat. Szerintem erre közösen kell megoldást találnotok. Ha mást nem, hát próbálj meg egy évre kimenni külföldre, hogy összeszedjétek magatokat. Tudom, hogy nehéz, de talán járható út.
2010. jan. 13. 22:56
 22/37 anonim válasza:
100%
Szereted őket?Igen!Akkor megvan a válasz!Nem lehetsz öngyilkos!Mert akkor fájdalmat okozol nekik és azt ugye nem akarod?Meg hát a probléma attól még nem oldódik meg.Akkor egyedül marad a hitelekkel.Így viszont ketten vagytok.Ö is kap valamennyi pénzt(gyes,családi)pénzt.A kettőt összerakjátok és csináltok egy pénzügyi kimutatást.Erre van egy könyv.Fantasztikus!Én ennek alapján oldom meg a saját problémámat(1000000Ft)Tud róla a férjem.Ha érdekel a könyv írj egy emailt!
2010. jan. 15. 13:30
 23/37 anonim ***** válasza:

Szia.Ne legyél öngyilkos,a gyereked szerinted hogy viselné?Szerintem elég rossz dolog anyuka nélkül felnőni.A pároddal ülj le és őszintén beszélj,ha igazán szeret kicsit kiabálni fog,de hamar megbocsájt..

Szebb jövőt..

2010. jan. 15. 13:52
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
szerintem minden ídődet a munka keresésére forditsd,anyukám csak így talált állást,telefont is csak arra használta.
2010. jan. 15. 15:03
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
a halállal semmit nem oldasz meg, viszont az egész családodat nagy szarba kevered. olyan nagyba, hogy az életben nem jönnek ki belőle. ne tedd.
2010. jan. 15. 16:48
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
mond el a parodnak! megoldjatok egyutt,igy alakult,valtoztatni mar nemtudsz,majd kisporoljatok vhogy a penzt,sok sikert!
2010. jan. 15. 17:51
 27/37 anonim válasza:
100%

Nem olvastam el az előző válaszokat, de öngyilkos semmi féleképpen ne legyél. Gondolj bele, mit érezne a családod, ha nem lennél többé. Ezzel nem oldasz meg semmit. Ha tényleg nagyon szereted őket, ahogy leírtad, akkor mondd el a párodnak, és hidd el, együtt könnyebb mindent megoldani, mint egyedül rágódni, és a halálon gondolkozni.

(Bocsi, de a hitelre nem tudtam semmit írni, remélem, így is tudtam segíteni!)

2010. jan. 15. 17:54
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ekkora lelki válságot, álmatlan éjszakákat okoz ez a kérdés, akármennyire félsz is, a férjed elé kell állnod. Azért is, mert nélküle biztos nem tudod megoldani. A házasság tényleg a bizalomról /is/ szól, de ha ez korábban nem jutott eszedbe, utólag próbáld őszintén rendbetenni vele. A férjek ennél nagyobb bűnt is megbocsájtottak már, elhiheted.
2010. jan. 15. 18:30
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Ő a férj.
2010. jan. 15. 18:35
 30/37 anonim válasza:
100%
A probléma gyökeréig kell ásni. Ha gondolod, segíthetünk itt közös erővel. Írd le pl, hogy milyen kiadások vannak havonta, mire mennyit költötök, ezzel szemben mennyi a bevétel. Biztos lesznek ötletek. Hidd el, nagyon-nagyon sokan vannak így, mint te.
2010. jan. 16. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!