Mit tennétek a helyemben? Mert nekem csak a leggyávább megoldás jut eszembe: az öngyilk.
Figyelt kérdés
Kb. két éve vettem fel pár személyi kölcsönt amiből kicsit rendbe tettem az életünket. Nem kell nagy dolgokra gondolni pl egy gyerek ágy, stb, stb. Ezekről a párom nem tud mivel nélküle igényeltem. Nem is volt semmi gond mig ment a másodállásom addig tudtam fedezni. Sajnos azt a szektort is elérte a válság és nem tudom kitermelni sehonnan a részleteket. Mennék dolgoznék csinálnék bármit (még illegálisat is) csak nem nagyon van olyan amit a három műszak mellett tudok csinálni. Sajnos a hitelek már lassan a felmmondás szakaszában vannak próbálok egyezkedni a bankokkal de nem tudunk egyezségre jutni. Páromnak nem mondtam el de nem is merem mert félek elhagy a kicsivel együtt (és igaza is lenne). Igazság szerint miattuk csináltam hogy jobb legyen nekik nem gondolkoztam. Tudom hülye voltam ezeket a kommenteket mellőzük ha lehet. Tanultam saját hülyeségemből a pár hónap alatt és biztos hogy soha nem ugrok bele még 1000 ft hitelbe se. Csak most oldódna meg az életem... . Imádom őket nagyon.2010. jan. 13. 13:14
21/37 anonim válasza:
Szerintem is mondj el mindent. A legtöbb nő ennél sokkal többet is képes megbocsátani. A pénzt meg végül is rájuk költötted. Szinte biztos, hogy kiakad de ezzel szembe kell nézni, légy FÉRFI. Az öngyilkosság meg nem megoldás. Akkor biztos, hogy soha többé nem láthatnád a gyermekedet, aki apa nélkül nőne fel, nem vigyázhatnál rá és nem adhatnál neki bölcs tanácsot, hogy ő ne kövessen el hasonló hibákat. Ráadásul ők egyedül maradnának egy csomó adóssággal amit a feleséged egy fizetésből tuti nem tudna fizetni. Csak még nagyobb nyomorba döntenéd a saját családodat. Szerintem erre közösen kell megoldást találnotok. Ha mást nem, hát próbálj meg egy évre kimenni külföldre, hogy összeszedjétek magatokat. Tudom, hogy nehéz, de talán járható út.
22/37 anonim válasza:
Szereted őket?Igen!Akkor megvan a válasz!Nem lehetsz öngyilkos!Mert akkor fájdalmat okozol nekik és azt ugye nem akarod?Meg hát a probléma attól még nem oldódik meg.Akkor egyedül marad a hitelekkel.Így viszont ketten vagytok.Ö is kap valamennyi pénzt(gyes,családi)pénzt.A kettőt összerakjátok és csináltok egy pénzügyi kimutatást.Erre van egy könyv.Fantasztikus!Én ennek alapján oldom meg a saját problémámat(1000000Ft)Tud róla a férjem.Ha érdekel a könyv írj egy emailt!
23/37 anonim válasza:
Szia.Ne legyél öngyilkos,a gyereked szerinted hogy viselné?Szerintem elég rossz dolog anyuka nélkül felnőni.A pároddal ülj le és őszintén beszélj,ha igazán szeret kicsit kiabálni fog,de hamar megbocsájt..
Szebb jövőt..
24/37 anonim válasza:
szerintem minden ídődet a munka keresésére forditsd,anyukám csak így talált állást,telefont is csak arra használta.
25/37 anonim válasza:
a halállal semmit nem oldasz meg, viszont az egész családodat nagy szarba kevered. olyan nagyba, hogy az életben nem jönnek ki belőle. ne tedd.
26/37 anonim válasza:
mond el a parodnak! megoldjatok egyutt,igy alakult,valtoztatni mar nemtudsz,majd kisporoljatok vhogy a penzt,sok sikert!
27/37 anonim válasza:
Nem olvastam el az előző válaszokat, de öngyilkos semmi féleképpen ne legyél. Gondolj bele, mit érezne a családod, ha nem lennél többé. Ezzel nem oldasz meg semmit. Ha tényleg nagyon szereted őket, ahogy leírtad, akkor mondd el a párodnak, és hidd el, együtt könnyebb mindent megoldani, mint egyedül rágódni, és a halálon gondolkozni.
(Bocsi, de a hitelre nem tudtam semmit írni, remélem, így is tudtam segíteni!)
28/37 anonim válasza:
Ha ekkora lelki válságot, álmatlan éjszakákat okoz ez a kérdés, akármennyire félsz is, a férjed elé kell állnod. Azért is, mert nélküle biztos nem tudod megoldani. A házasság tényleg a bizalomról /is/ szól, de ha ez korábban nem jutott eszedbe, utólag próbáld őszintén rendbetenni vele. A férjek ennél nagyobb bűnt is megbocsájtottak már, elhiheted.
30/37 anonim válasza:
A probléma gyökeréig kell ásni. Ha gondolod, segíthetünk itt közös erővel. Írd le pl, hogy milyen kiadások vannak havonta, mire mennyit költötök, ezzel szemben mennyi a bevétel. Biztos lesznek ötletek. Hidd el, nagyon-nagyon sokan vannak így, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!