Mit tennétek a helyemben? Mert nekem csak a leggyávább megoldás jut eszembe: az öngyilk.
Figyelt kérdés
Kb. két éve vettem fel pár személyi kölcsönt amiből kicsit rendbe tettem az életünket. Nem kell nagy dolgokra gondolni pl egy gyerek ágy, stb, stb. Ezekről a párom nem tud mivel nélküle igényeltem. Nem is volt semmi gond mig ment a másodállásom addig tudtam fedezni. Sajnos azt a szektort is elérte a válság és nem tudom kitermelni sehonnan a részleteket. Mennék dolgoznék csinálnék bármit (még illegálisat is) csak nem nagyon van olyan amit a három műszak mellett tudok csinálni. Sajnos a hitelek már lassan a felmmondás szakaszában vannak próbálok egyezkedni a bankokkal de nem tudunk egyezségre jutni. Páromnak nem mondtam el de nem is merem mert félek elhagy a kicsivel együtt (és igaza is lenne). Igazság szerint miattuk csináltam hogy jobb legyen nekik nem gondolkoztam. Tudom hülye voltam ezeket a kommenteket mellőzük ha lehet. Tanultam saját hülyeségemből a pár hónap alatt és biztos hogy soha nem ugrok bele még 1000 ft hitelbe se. Csak most oldódna meg az életem... . Imádom őket nagyon.2010. jan. 13. 13:14
1/37 anonim válasza:
Vagy nagyon gyorsan találj munkát, ami szinte lehetetlen. Vagy szülők, testvérek segítségét kérheted. Vagy elmondhatnád a párodnak, hogy mi a helyzet. A jó kapcsolatokban közösen oldják meg a problémákat. Az öngyilkosság a hitelnél is nagyobb hülyeség lenne, úgyhogy azt gyorsan felejtsd el.
2/37 anonim válasza:
Öngyi ne legyél, azzal semmit nem oldassz meg. Elárulok valamit, az én helyzetem még rosszabb mint a Tiéd, de soha nem ölném meg magam. Főleg azért nem, mert van egy ismerősöm aki halálos beteg, és mit nem adna azért, hogy élhessen. Sőt sok-sok ember van így..
Te meg egészségesen eldobnád az életed??
Keress valami megoldást, MEGOLDÁS MINDIG VAN!!!
Én is úgy néz ki most lábalok ki egy olyan dologból, ami miatt lassan 2 éve nem alszom.
3/37 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Sajnos a szülő(k) se állnak fényesen nem tudnak segíteni vagy ha igen akkor se oldódik meg a baj teljesen. Tudom hogy hülység de minden hitelem biztosítva van így ha valami történik velem Nekik nem kell a hitel miatt bajlódniuk.
2010. jan. 13. 13:24
4/37 anonim válasza:
Már bocs, de a pároddal nem azért vagy együtt, mert szeretitek egymást? Elvileg KÖZÖSEN kéne hogy megoldjátok a problémáitokat, és ehhez bizony őszintének kell lennetek egymáshoz. Már az elején hibáztál, amikor eltitkoltad előle, hogy kölcsönt vettél fel. Mindenképp mondj el neki mindent, meg fogja érteni, ha szeret! És együtt biztosan többet tudtok tenni, mint te egyedül.
5/37 anonim válasza:
Az öngyilkosság nem megoldás,csak sz@rban hagynád a párdo és a gyereked.Szerintem mondd el neki.Tudom,hogy megbántad és lehet,hogy ki fog akadni,de nem véletlenól van veled és szült neked egy gyereket.Azért,mert szeret.Ez egy közös probléma,mégha te is akarod elvinni a balhét,akkor is.Lehet,hogy neki lesz ötlete és közösen meg tudjátok oldani.Ha megölöd magad is kiderül,csak akkor még gyávának is fog tartani.Nem vagy az,szóval lépj és beszélj vele.Én is nő vagyok és én nem hagynám el a párom,igaz rendesen kiakadnék és lehet,hogy egy napig üvöltenék,hogy kiadjam a dühüm,de a probléma attól nem oldódik meg.Ezt a pénzt rájuk és magadra költötted,nem elittad vagy eljátszottad,ami azért enyhít a dolgon.Meg fogjátok oldani,de közösen!
6/37 anonim válasza:
Ha a hiteled biztosítva van, azt jelenti, ha nem tudsz fizetni, kifizetik helyetted. nem kell halni hozzá
7/37 anonim válasza:
Öngyilkosságra nem fizet a biztosított hitel sem.Mást kell kitalálnod.Te mit szólnál,ha a társad öngyilk.lenne?Naugye...
8/37 anonim válasza:
mekkora adósságról van szó?
amúgy én tudom rosszul, hogyha meghalnál, akkor a párod "örökölné" meg a tartozásodat mivel gondolom házasok vagytok, vagy ha nem, akkor x év után az élettársi kapcsolat is házasság szintű lesz jogilag?
9/37 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy mit mondjak. De az biztos h öngyi ne legyél! Nem hagyhatod egyedül a családodat. A másik meg mond el inkább. Biztos h kifog akadni!! Hogy eddig nem mondtad el és a hiteled most rá is fog hárulni, mert gondolom h nyugisan élt h nincs hiteletek. Kiakad, de biztos megérti h miattuk vetted fel. Reméljük a legjobbakat. És többet ne gondolkozz hanem beszéld meg vele.
10/37 anonim válasza:
azzal az erővel és bátorsággal amivel véget vetnél az életednek,azzal meg is tudnád oldani....ez jusson eszedbe akárhányszor öngyilkos akarnál lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!