Mit lehet mondani egy fiatal haldoklónak?
Még 40 sincs,két picigyereke van,anya testvérének a férje...1 éve diagnosztizált azóta mindenhová áttétes rák,legjobb orvosok is már csak a külföldön fejlesztés alatt levő gyogyszerekkel kisérleteznek (gerson,meg ujmedicina semmit nem ér,veterás vizet issza,meg ami létezett ki lett probálva,semmi nem használ),de nem is biztatják már,anyukája is ebben halt meg,max pár honapja lehet
mit lehet ilyenkor mondani?hazaköltöztek nagyiékhoz,gyerekekre sokat vigyázok,ők nem is aértik még,hogy miért jár anya meg apa állandóan korházba,én meg nem tudok mit mondani (nem a gyerekeknek,hanem a betegnek)
probáltam eddig ugy viselkedni,hogy nem lesz semmi baj,majd meggyogyul ugy is,csak ma mondták meg az orvosok,hogy esélytelen,a kisérletezgetés a külföldi még nem forgalmazott gyogyszerekkel is max azért,hogy ne egyhelyben ülve várja a véget...
hogy viszonyuljunkn igy hozzá...nagyim nyugtatokkal,de a többiek?
22/L
bakancslista...?
2 éve született a kislánya..oltár elé akarta kisérni...
gyomorrákkal kezdődött,ami átterjedt szinte mindenhová,agressziv tipusu,2 hét alatt lett 2 centisből 20 centis,kivagdosták fél gyomrát már,kemotol csak még rosszabbul van,ugyhogy azt abba is hagyták
enni eszeget,de nem marad benne
felkelni fel tud,normál kocsival voltak ma az eredményekért...bár amilyen kedve lett,a pár nap mulva levő konzultáciora már lehet nem magátol ül kocsiba...
pesti dokik már 3 honapja azt mondták,hogy felesleges bármit,győri detto,fél évet mondtak
azota debrecen,hacsak nem történik csoda,akkor szervezetétől függően 2-3 honap,fél év
Én 37 évesen sírva olvasom amit írtál.Így ismeretlenül is siratom (úgy látszik érzékenyebb vagyok ezen a téren),és persze teljesen igazságtalanak tartom,hogy egy fiatal ember aki élni akar,aki boldoggá tenne még sok-sok évig pár embert annak mennie kell! Ilyenkor eszembe jutnak azok a tinédzserek is akik mert összevesztek a barátjukkal/családdal vagy éppen unatkoznak rögtön eldobnák az életüket! Miért nem ad valaki lehetőséget,hogy aki szereti az életet az éljen is??
Ne haragudj,hogy ezt írtam,de én egyszerűen nem tudom elfogadni az ilyen eseteket.Miért mindig a jó emberek halnak meg először?
Őszintén sajnálom ami veletek történik.
és ilyen fiatalon...
anya másik testvérének a férje 32 évesen szivrohamban halt meg,4 éves kisfia volt csak vele...soha semmi rosszat nem tevő jó ember volt,és mégis...
most meg ő...még 30 sincs...
bezzeg az az ember,akitől anyám teherbe esett velem (apának őt nem nevezem),ő meg éli világát,alkoholista,meg se fagy fűtés nélküli házba,megvert minket,ami rossz létezik,megtette...és még csak meg se fázik...
de aki jó,aki megérdemelné a boldogságot,annak el kell mennie...nagyonrossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!