Mit lehet mondani egy fiatal haldoklónak?
Még 40 sincs,két picigyereke van,anya testvérének a férje...1 éve diagnosztizált azóta mindenhová áttétes rák,legjobb orvosok is már csak a külföldön fejlesztés alatt levő gyogyszerekkel kisérleteznek (gerson,meg ujmedicina semmit nem ér,veterás vizet issza,meg ami létezett ki lett probálva,semmi nem használ),de nem is biztatják már,anyukája is ebben halt meg,max pár honapja lehet
mit lehet ilyenkor mondani?hazaköltöztek nagyiékhoz,gyerekekre sokat vigyázok,ők nem is aértik még,hogy miért jár anya meg apa állandóan korházba,én meg nem tudok mit mondani (nem a gyerekeknek,hanem a betegnek)
probáltam eddig ugy viselkedni,hogy nem lesz semmi baj,majd meggyogyul ugy is,csak ma mondták meg az orvosok,hogy esélytelen,a kisérletezgetés a külföldi még nem forgalmazott gyogyszerekkel is max azért,hogy ne egyhelyben ülve várja a véget...
hogy viszonyuljunkn igy hozzá...nagyim nyugtatokkal,de a többiek?
22/L
Szerintem semmi sablonos, közhelyes vigasz meg egyéb nem való ide. Csak a szeretet segíthet enyíteni a fájdalmat és a szomorúságot.
Nagyon sajnálom...
az a szörnyű még,hogy pár éve végigcsinálta az anyukájával azt ami most rá vár...nagyon nagy fájdalmakkal,szenvedéssel,én a gondolattol is rosszul vagyok,én gyorsan és fájdalommentesen (vagy fájjon,de ne sokáig) szeretnék meghalni...nem pedig előtte hónapokat szenvedve
nagyonrossz
két kicsit közben elhozták hozzánk,érzik ők is hogy baj van:(
Nagyon sajnálom:(
Élvezzétek ki vele a hátralévő idejét, ha gondolja csináljon bakancslistát.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!