Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek már félek!?

MIt tegyek már félek!?

Figyelt kérdés
NEM KAMU ! Szombat este a barátom nálunk alutt , azt mondta 21:00-kor ,hogy lefekszik mert fáradt mondtam neki hogy nyugodtan én még lenn beszélgettem anyummal ugy 22:00 kor apum hazajött és nekemesett elkezdett ütni ( nem az első alkalom) meg ordibált erre a barátom lejött és látta micsinál , Megprobálta lefogni de nemtudta (ö 23/F) apám orbaverte eltört az orra ömlött belőle a vér , apám felment a szobájába lehozta a viperát és megverte vele a barátom (eltörte 4 bordáját) már a földön feküdt . utána apám kiment az ajtón és egész éjjel nemjött haza . A páromat még az nap éjjel elvitték a mentők . A korházba látogatási tilalom van nemtudok bemenni hozzá ...:S:S telefonon azt mondta ,hogy hadjam ott ezt az állatot és költözzek hozzá minnél hamarabb de felék attol ,hogy akkor meg anyum kap :S:S mit tegyek segitsetek !És én 21/L apum 49/F . + a barátom azt mondta nemtesz feljelentést .Amikor megkérdeztem apám hogy mire volt jó ez aztmondta hogy: Ne akadályozza csak meg senki hogy megverjelek ez jár neked . Az utobbi időbe nem is csináltam semmi rosszat . Még dolgozom is és adok haza pénzt seggitek a házimunkába meg amiben tudok ... Mit tegyek Segitsetek !
2010. jan. 12. 15:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

okostojás a segged -.-"

2010. jan. 13. 12:21
 32/34 A kérdező kommentje:
ne veszekedjetek már légyszi !
2010. jan. 13. 15:40
 33/34 anonim ***** válasza:

Nálunk is voltak, problémák, egészen addig míg egyszer ki nem hívtam apámra a rendőrséget. Nem volt akkora verés mint nálatok, csak sajnos fegyverrel fenyegette anyukámat. Rádöbbent az eset után, hogy igen is nincs joga velünk így bánni. Többet nem történt ilyen. Minden féle kép fel kell jelenteni. Anyukád meg ha annak ellenére, hogy volna hova mennie, és nem megy nem te tehetsz. Hidd el én is ebben a cipőben nőttem fel. A végén már pszihológushoz jártam aki közölte, hogy nem élhetem a szüleim életét, főleg anyukámét, és ha ők nem képesek raja változtatni, én a sajátommal törődjek.

Természetes, hogy félted anyukád,(egyébként én is a mai napig) de az élet megtanított, ha panaszkodik, csak annyit tudok neki mondani te választottad! Segítem amiben tudom, de egy bizonyos határ után igen is ő tehet az életéről. Ilyet apád nem csinálhat, csukják, csak le!

Kívánom, hogy legyen erőd,és kitartásod végig csinálni.

Jó lenne, ha írnál később, hol tart az ügy!

2010. jan. 14. 10:40
 34/34 anonim válasza:
hallod, velem ezt csinálná apu már nem élne. 18/f
2010. márc. 19. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!