Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek már félek!?

MIt tegyek már félek!?

Figyelt kérdés
NEM KAMU ! Szombat este a barátom nálunk alutt , azt mondta 21:00-kor ,hogy lefekszik mert fáradt mondtam neki hogy nyugodtan én még lenn beszélgettem anyummal ugy 22:00 kor apum hazajött és nekemesett elkezdett ütni ( nem az első alkalom) meg ordibált erre a barátom lejött és látta micsinál , Megprobálta lefogni de nemtudta (ö 23/F) apám orbaverte eltört az orra ömlött belőle a vér , apám felment a szobájába lehozta a viperát és megverte vele a barátom (eltörte 4 bordáját) már a földön feküdt . utána apám kiment az ajtón és egész éjjel nemjött haza . A páromat még az nap éjjel elvitték a mentők . A korházba látogatási tilalom van nemtudok bemenni hozzá ...:S:S telefonon azt mondta ,hogy hadjam ott ezt az állatot és költözzek hozzá minnél hamarabb de felék attol ,hogy akkor meg anyum kap :S:S mit tegyek segitsetek !És én 21/L apum 49/F . + a barátom azt mondta nemtesz feljelentést .Amikor megkérdeztem apám hogy mire volt jó ez aztmondta hogy: Ne akadályozza csak meg senki hogy megverjelek ez jár neked . Az utobbi időbe nem is csináltam semmi rosszat . Még dolgozom is és adok haza pénzt seggitek a házimunkába meg amiben tudok ... Mit tegyek Segitsetek !
2010. jan. 12. 15:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

a barátod nem tesz feljelentést, de TE tegyél.

megérdemli, ha megbüntetik. legalább legközelebb elgondolkodik, hogy mit csinál és igen, költözz el. és anyukád is jó lenne, ha el tudna költözni

2010. jan. 12. 15:15
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
RENDŐRSÉG mindenképpen,és nyugodtan tegyétek meg a feljelentést,ne féljetek!!!Látlelet van?
2010. jan. 12. 15:16
 3/34 anonim válasza:
100%

Ha adsz haza pénzt, akkor próbáld meg azt a pénzt arra fordítani, hogy esetleg édesanyáddal elköltözzetek, de ott semiképp ne maradj. A barátod nagyon rendesnek tűnik, az odaköltözés pedig szerintem segít a helyzeten, de anyudat se hagyd ott... Rokonokhoz nem mehetne, míg te a barátoddal laksz?

Kitartás, és vigyázzatok magatokra. :)

2010. jan. 12. 15:16
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nagyon rendes fiú!A helyedben én már (ha a tietek a ház) rég összepakoltam volna a holmiját oszt' szevassz!!!A nagyszüleid?
2010. jan. 12. 15:18
 5/34 A kérdező kommentje:
látlelet az készült ! anyumnakis lenne hova menni csak nemtudom hogy menne-e :S
2010. jan. 12. 15:20
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el! ÉS anyud is váljon el! Irány a rendőrség---feljelentés---távoltartési végzés!!!
2010. jan. 12. 15:21
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még kérdezed? Megvárod amíg valaki meghal? Elnézést de apád nem teljesen 100-as. Meneküljetek!
2010. jan. 12. 15:22
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de a barátod nem normális! Ezért úgy lecsukják a faterodat, mint a pinty! Előszöris a vipera fegyvernek minősül, nem tarthat senki! Másodszor ez 21 napon túl gyógyuló sérülés! Sima 2-3 év börtön!

Ne legyetek már hülyék! Ha ezt megússza akkor azt hiszi majd, hogy neki mindent lehet!

Barátod legyen férfi, és jelentse fel! Arról nem beszélve, hogy ha téged megöl a fater holnap, akkor a barátodnak milyen lesz a lelkiismerete? Hogy ha lecsukkatta volna, még ma is élne a barátnője????

2010. jan. 12. 15:25
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz ha elmentek onnan, de úgy, hogy ne tudja hol vagytok :S
2010. jan. 12. 15:26
 10/34 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget :'( akkor majd ha hív megmondom neki hogy tegyen ! ha ő tesz akkor énis tehetek ? vagy elég 1 ?
2010. jan. 12. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!