Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha félek az életben?

Mit tegyek ha félek az életben?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam biztonságban az életben, senkire nem számíthatok(feszült vagyok, ideges, magányos, nincsenek barátaim mert mindenki menekül tőlem) és nagyon félek, hogy egyedül maradok a rossz gondolataimmal.Biztonságra lenne szükségem.
2011. nov. 16. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust.
2011. nov. 16. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
járj el sportolni
2011. nov. 16. 12:02
 3/4 Antimod ***** válasza:

A szorongást kell elsősorban csökkentened, és valóban szükség van arra, hogy társas kapcsolatokat építs ki. Lehet ismerkedni fórumokon is, aztán elmenni fórumtalikra, ahol személyesen is meg lehet ismerkedni hasonló érdeklődésű emberekkel.

Én is nagyon biztonságkereső és szorongó vagyok, de sajnos muszáj volt ráébrednem, hogy tökéletes biztonság nincsen és nem is elérhető. Ezért a személyiséget kell felvértezni, hogy jól tudjál alkalmazkodni, jól tűrd a megpróbáltatásokat, egyfajta "belső biztonságot" kell kiépíteni (nem azonos a magabiztossággal!). Ehhez sok erőt és kitartást kívánok neked!

2011. nov. 16. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:
tündérhegyre akarnak utalni, menjek vagy ne?
2011. nov. 18. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!