Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok....

24 hetes terhes vagyok. Nagyon félek a koraszüléstől, mert elég sok probléma adódott már eddig a terhességemmel. Ha most megszületne a babám lenne már esélye életben maradni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Talán egy minimális.

Minél több hét telik el, annál több esélye van.

Milyen probléma adódott?

NYugodj meg. A stressz árt neki!

2008. aug. 6. 10:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Először ciszta, majd hematóma miatt vérzés. Majd kinyílt a külső méhszáj, majd a lepény hozzáért a méhszájhoz, és az okozott vérzést. Most egy ideje nincs gondom (kopp-kopp-kopp), mégis bennem van a félelem.
2008. aug. 6. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Ne akard,h most megszülessen...Nemrég láttam egy 23. hétre született babát.Isten bcsájtsa meg szavam,de jobb lett volna ha meghal.Fél évesen volt akkora,mint az én 6 hetes gyemekem.Szörnyen nézett ki.

Amúgy meg ne stresszeld magad feleslegesen.Ha tényleg fenyegető lenne a koraszülés,akkor már rég bent feküdnél kórházban.

2008. aug. 6. 11:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom,pont azt szeretném, ha nem születne meg. Csak érdekelt, hogy lenne e esélye a babámnak.
2008. aug. 6. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szió!Ne aggódj,én is rettegtem ebben az időben a korszüléstől,pedig nekem nem volt eddig hál'Istennek semmi baj a terhességemmel.Most is mindenen aggódok,de ez a természetes,hiszen a mi kis drágaságunk mindennél fontosabb számunkra.És ne félj,hiszen amint te is láthatod nagyon erős a te kis picurkád,hiszen tényleg elég sok problémád merült fel sajnos eddig,de ő mindent leküzdött veled együtt,úgyhogy nagyon erős,és nagyon szeretne téged anyukájának,úgyhogy ne félj,kihúzza ő a 9 hónapot.

Nagyon boldog babavárást,és sok egészséget és boldogságot kívánok.

Üdv:33 hetes kismama

2008. aug. 6. 11:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat. Neked is nagyon boldog babavárást kívánok.
2008. aug. 6. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt épp most olvastam!

Csak vigyázz magadra!! Üdv 22 hetes kismami

2008. aug. 6. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Eselye lenne, de nagyon keves, es rengeteg komplikacio lehet.

Ismeros babaja 24. hetre jott, a mehlepeny ralogott a mehszajra, volt hematomaja, ami miatt verezgetett, es a verezgetes miatt fertozes lepett fel, nem tudtak visszatartani a babat.

Most 34 hetes a kicsi, el, de... PIC-en van, lelegezteton, ket oldali agyverzest szenvedett, perforalt a belecskeje, kihagy a levegovetelben, mert eretlen az idegrendszere...

Tegyel meg mindent, h ne akarjon hamarabb jonni, pihenj, kimeld magad, fekudj, amennyit tudsz.

Minden jot!

2008. aug. 6. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 23 hetesen az én pocilakóm 660 grammos volt, ha jól hallottam , akkor Japánban már jó eséllyel életben tudnak tartani ilyen picikét is, na de, hogy nálunk? Lehet, de ki tudja, hogy milyen áron!

Nagyon vigyázz magadra és meglátod, akkor minden rendben lesz!

A legjobbakat!

25 hetes kismami

2008. aug. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!