Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek már félek!?

MIt tegyek már félek!?

Figyelt kérdés
NEM KAMU ! Szombat este a barátom nálunk alutt , azt mondta 21:00-kor ,hogy lefekszik mert fáradt mondtam neki hogy nyugodtan én még lenn beszélgettem anyummal ugy 22:00 kor apum hazajött és nekemesett elkezdett ütni ( nem az első alkalom) meg ordibált erre a barátom lejött és látta micsinál , Megprobálta lefogni de nemtudta (ö 23/F) apám orbaverte eltört az orra ömlött belőle a vér , apám felment a szobájába lehozta a viperát és megverte vele a barátom (eltörte 4 bordáját) már a földön feküdt . utána apám kiment az ajtón és egész éjjel nemjött haza . A páromat még az nap éjjel elvitték a mentők . A korházba látogatási tilalom van nemtudok bemenni hozzá ...:S:S telefonon azt mondta ,hogy hadjam ott ezt az állatot és költözzek hozzá minnél hamarabb de felék attol ,hogy akkor meg anyum kap :S:S mit tegyek segitsetek !És én 21/L apum 49/F . + a barátom azt mondta nemtesz feljelentést .Amikor megkérdeztem apám hogy mire volt jó ez aztmondta hogy: Ne akadályozza csak meg senki hogy megverjelek ez jár neked . Az utobbi időbe nem is csináltam semmi rosszat . Még dolgozom is és adok haza pénzt seggitek a házimunkába meg amiben tudok ... Mit tegyek Segitsetek !
2010. jan. 12. 15:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
15:34-nek: most mi bajod van azzal ahogy írt? Szegénynek van elég baja szerintem, nem a helyesírásra koncentrál vki ha tiszta ideg..
2010. jan. 12. 15:36
 22/34 anonim ***** válasza:
szerintem is fel kéne jelenteni, mert ez így nagyon rossz lehet. remélem majd valahogy helyreálltok, és megoldódik ez a probléma
2010. jan. 12. 15:57
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

15:36! Attól még figyelhetne a helyesírásra. Mást is mindig leszólna, ha valamit rosszul írt.

15:34es voltam (És nem rossz szándékkal írtam! De azért köszönöm a lepontozást. ;))

2010. jan. 12. 16:00
 24/34 anonim ***** válasza:
És a brátod szülei ezt szó nélkül hagyják???
2010. jan. 12. 16:03
 25/34 A kérdező kommentje:
Az apukája meghalt az anyukája Erdélyben lakik nemtudom ,hogy szólt-e neki már .
2010. jan. 12. 16:06
 26/34 anonim ***** válasza:
Apád egy vadbarom állat,hogy tehet ilyet veletek?! Sztem is hagyd őt ott m ő sosem fogja engedni h boldog légy!:'(
2010. jan. 12. 18:22
 27/34 anonim ***** válasza:
44%

háát én csak 16 vagyok, de ha nekem egy pofont is adna apám már akkor mennék a rendőrségre... ez is bántalmazás nemhogy a ti esetetek!!!Miért tűröd el h csak úgy ok nélkül megver???!!!:O és még a barátodat is.

Jelentsd fel!! hagy rakják a hűvösre azt a .....!!

2010. jan. 12. 19:13
 28/34 anonim ***** válasza:
"háát én csak 16 vagyok, de ha nekem egy pofont is adna apám már akkor mennék a rendőrségre... ez is bántalmazás.." Körberöhögnének és szépen hazaküldenének!!:D Viszont a kérdező esetében már jogos a rendőrség!
2010. jan. 12. 20:15
 29/34 anonim ***** válasza:
30%

-.- "

de az is bántalmazáás!!!

vagy max adnák magamnak egy monoklit.akkor már elhinnék:D:D

2010. jan. 12. 23:14
 30/34 anonim ***** válasza:

Utolsó: beteg vagy.

Sajnálom édesapádat.

Bizony volt, hogy kaptam 1-2 pofont, amikor megérdemeltem. És igen, tényleg megérdemeltem, felnőtt fejjel már látom.

Remélem kinövöd. Okostojás.

Kérdező: Tényleg gyámügyhöz kellene fodulnod. Édesanyáddal együtt nem vagytok biztonságban.

2010. jan. 13. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!