Hogyan közöljem a legjobbarátnőmnek? 15/L vagyok
Figyelt kérdés
úgy érzem mintha a legjobb barátnőm hanyagolna, ami persze nem is lenne olyan nagy baj ezt én is tudom. De az ő baráti körében engem is ismernek mert hát már kis korunk óta együtt vagyunk csak valahogy felvág a pasijaival teszi a fejét nekem, elmeséli h ki puszilta meg csikizte csók stb. pedig ezeket én mind láttam mert mindig együtt vagyunk. jeleztem neki h de ezt már montad. de semmi változás mert a hányszor ezt mondom neki azt hiszi h nem vagyok rá kiváncsi és összeveszünk:( és hát én nem vagyok a pasik kedvence ezért amikor ő beszél ezekről én csak állok és bologatok. pedig én a jókedvemről vagyok híres de amikor a legjobb barrátnőmel vagyok nagyon stresszes a levegő köztünk. nem tudom h oldjam meg, gondoltam arra h megkedveltetem magam az ő baráti körébeen lévő fiúval és ha összejövünk(ami persze lehetetlenség)akkor én is tudok pasis ügyekről beszélni vele.és nem kelleneneki mással megbeszélni-e.2010. jan. 12. 12:28
1/1 anonim 

válasza:

Volt egy ismerősöm, aki tízszer is elmesélte egymás után, hogyan jött össze az új pasijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!