Elmondjam az anyjának, hogy megerőszakolták?
Figyelt kérdés
Elég nehezen indult a kapcsolatom a lánnyal, nehezen bízott meg bennem, félénk volt,csendes, majd szépen lassan megnyílt. Nem éreztem ilyet még sosem, többéves kapcsolatban sem, egyszerűen ránézek, és értelmet nyer az életem. Mikor beszélni szerettem volna intimebb témákról eléggé megváltozott az arckifejezése, mondta, hogy hagyjuk a témát. Kérdeztem, hogy miért, de nem mondott semmit. Én ezt elfogadtam, nem is kérdeztem róla többet, majd pár héttel később elmondta, hogy mi történt vele. Nagyon sírt, a szívem szakadt meg. Senkinek sem mondta el mert szégyellte, fél éve titkolja. Nem tudom felfogni, hogyan bírta eddig. Azon gondolkozom, elmondjam-e az anyjának, hiszen csak tudnia kéne, de ugyanakkor elveszteném a bizalmát, és könyörög, hogy ne mondjam el. Aki ezt tette vele nem ismeri, de azt mondja, ha látná biztosan felismerné. Ezen pörgök egész nap, lesokkolt engem is a tudat. Szerintetek mi lenne a helyes döntés?2014. júl. 31. 11:44
21/21 anonim válasza:
Már 47 éves vagyok. Kb. 9-10 éves koromban molesztált egy nálunk dolgozó kőmüves. Azóta se mondtam el senkinek. Bűntudatom volt érte és szégyeltem. A bűnöm az volt, hogy reggel kikukucskáltam a leengedett redőny alatt, a házunkat vakolták. Rövid idő múlva (még ágyban voltam, olvastam, besurrant a szobámba a munkavezető és himbálta a nagy hímvesszőjét. Valami olyasmit mondott, hogy láttam-e már ilyet ...én meg,hogy: menjen innen, mert nem érdekel, (talán még azt is, hogy megmondom az anyámnak?)...és fürgén kimenekült... mint egy patkány. Most mondom el először...Azután is volt még a házunknál...mindig undorodtam a mocsoktól, és próbáltam kerülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!