Elmondjam az anyjának, hogy megerőszakolták?
Semmiképpen ne mond el az anyjának! Bármennyire is szereted, bármennyire is megértő vagy, pasiként nem tudod nem tudod felfogni, hogy ezt egy nő hogyan éli meg. Viszont ha nehezen is, de kialakult benne egy bizalom az irányodban. De ez a bizalom még nagyon törékeny.
Azonkívül valószínűleg megvan rá az oka, hogy titkolja az anyja előtt. Nem tudhatom, hogy milyen a viszonyuk, de bárhogy is színészkedik, egy anyának észre kéne vennie, hogy valami nem stimmel a gyerekével. És ez azért elgondolkodtató...
Anno engem is megerőszakoltak. Sokáig nem szóltam róla a szüleimnek. A legjobb barátnőmnek mondtam el, és bizony nagyon megharagudtam volna rá, ha tudtomon kívül továbbadja anyáméknak.
Hadd döntse el ő, hogy kit avat be ebbe a dologba és hogy mikor.
Egyetértek azokkal, akik azt írták, ne mondd el az anyjának. Szerintem ez brutál beleavatkozás lenne. A lány bizalmát teljesen elveszítenéd.
És egyáltalán nem biztos, hogy jót tennél vele, ha a szülei megtudnák. Sőt nyilván nem véletlen, hogy a lány nem akarja, hogy az anyja megtudja. Jó oka lehet rá. Valószínűleg az anyja nem viszonyulna hozzá megértően. Az meg csak rontana a helyzeten.
Támogasd, ahogy tudod, ja, és javasold neki, hogy menjen el pszichológushoz, mert ezt nem lehet csak úgy ukmukfukk feldolgozni fél év alatt.
Nagyon sajnálom, ami történt. :(
ma 13:38
:(
Nem akarok indiszkrét lenni, de miért tartottad magadban?
Hiba szabadon hagyni egy ilyen barmot.
#16,
azért, mert a nevelőapám tette. Féltem elmondani, rettegtem a következményektől. :(
ma 15:10
Óóó b*szki... :((
Bocs amúgy a kérdésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!