Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam az anyjának, hogy...

Elmondjam az anyjának, hogy megerőszakolták?

Figyelt kérdés
Elég nehezen indult a kapcsolatom a lánnyal, nehezen bízott meg bennem, félénk volt,csendes, majd szépen lassan megnyílt. Nem éreztem ilyet még sosem, többéves kapcsolatban sem, egyszerűen ránézek, és értelmet nyer az életem. Mikor beszélni szerettem volna intimebb témákról eléggé megváltozott az arckifejezése, mondta, hogy hagyjuk a témát. Kérdeztem, hogy miért, de nem mondott semmit. Én ezt elfogadtam, nem is kérdeztem róla többet, majd pár héttel később elmondta, hogy mi történt vele. Nagyon sírt, a szívem szakadt meg. Senkinek sem mondta el mert szégyellte, fél éve titkolja. Nem tudom felfogni, hogyan bírta eddig. Azon gondolkozom, elmondjam-e az anyjának, hiszen csak tudnia kéne, de ugyanakkor elveszteném a bizalmát, és könyörög, hogy ne mondjam el. Aki ezt tette vele nem ismeri, de azt mondja, ha látná biztosan felismerné. Ezen pörgök egész nap, lesokkolt engem is a tudat. Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
2014. júl. 31. 11:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
6os vagyok, egyáltalán nem biztos,hogy a szülei segítségével könnyebben túl jut rajta, nem mindegy,hogy milyen a a kapcsolat a szüleivel!
2014. júl. 31. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Semmiképpen ne mond el az anyjának! Bármennyire is szereted, bármennyire is megértő vagy, pasiként nem tudod nem tudod felfogni, hogy ezt egy nő hogyan éli meg. Viszont ha nehezen is, de kialakult benne egy bizalom az irányodban. De ez a bizalom még nagyon törékeny.

Azonkívül valószínűleg megvan rá az oka, hogy titkolja az anyja előtt. Nem tudhatom, hogy milyen a viszonyuk, de bárhogy is színészkedik, egy anyának észre kéne vennie, hogy valami nem stimmel a gyerekével. És ez azért elgondolkodtató...

2014. júl. 31. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

Anno engem is megerőszakoltak. Sokáig nem szóltam róla a szüleimnek. A legjobb barátnőmnek mondtam el, és bizony nagyon megharagudtam volna rá, ha tudtomon kívül továbbadja anyáméknak.

Hadd döntse el ő, hogy kit avat be ebbe a dologba és hogy mikor.

2014. júl. 31. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális erőszaknak nagy a láténciája, u.h. ne nyugtasd magad azzal, hogy előbb-utóbb úgyis kiderül. Tartsd tiszteletben a kérését és támogasd.
2014. júl. 31. 14:13
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Egyetértek azokkal, akik azt írták, ne mondd el az anyjának. Szerintem ez brutál beleavatkozás lenne. A lány bizalmát teljesen elveszítenéd.

És egyáltalán nem biztos, hogy jót tennél vele, ha a szülei megtudnák. Sőt nyilván nem véletlen, hogy a lány nem akarja, hogy az anyja megtudja. Jó oka lehet rá. Valószínűleg az anyja nem viszonyulna hozzá megértően. Az meg csak rontana a helyzeten.

Támogasd, ahogy tudod, ja, és javasold neki, hogy menjen el pszichológushoz, mert ezt nem lehet csak úgy ukmukfukk feldolgozni fél év alatt.

Nagyon sajnálom, ami történt. :(

2014. júl. 31. 14:38
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

ma 13:38

:(

Nem akarok indiszkrét lenni, de miért tartottad magadban?

Hiba szabadon hagyni egy ilyen barmot.

2014. júl. 31. 15:04
 17/21 anonim ***** válasza:

#16,

azért, mert a nevelőapám tette. Féltem elmondani, rettegtem a következményektől. :(

2014. júl. 31. 15:10
 18/21 anonim ***** válasza:

ma 15:10

Óóó b*szki... :((

Bocs amúgy a kérdésért.

2014. júl. 31. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
No para, már elég régen volt, szerencsére túl vagyok rajta. :)
2014. júl. 31. 15:14
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem se mondd el az anyjanak, mert igy meg inkabb osszeomolna a bizalma, gondolom, igy is keptelen lesz teljesen megbizni barkiben is meg jo ideig. Viszont en a helyedben biztatnam, hogy forduljon pszichologushoz, vagy ha olyan a kapcsolata a szuleivel, akkor mondja el nekik. Nem hinnem, hogy ezen barmilyen korban tul lehet jutni egyedul, foleg nem kamaszkent.
2014. aug. 2. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!