Jól elbántam magammal, hogyan tovább?
Szerintem pedig egyáltalán nem bántál el magaddal, csak kiléptél egy olyan kapcsolatból, ami neked nem volt jó.
Az én exem társkeresőkön próbálkozott, elment rapidrandikra, másfél év alatt 6-8 lánnyal ismerkedett, most van egy kapcsolata.
Szia :) megértem,hogy most padlón érzed magad,ne is várd magadtól,hogy a szakítás után 1 héttel már más pasikkal randizol. Valószínűleg hiányzik a párod,a megszokottság,a lakás,és ugye bizonytalanságban vagy. Ez senkinek nem könnyű. Ne sürgesd az időt,hagyd,hogy szépen magadban lezárd a kapcsolatot,és ha ez megvolt (eltarthat akár hónapokig is),akkor szépen lassan kezdheted újraépíteni a dolgokat.
Én 28 évesen váltam el a volt férjemtől (24 voltam mikor elvett),mert 4 évig halogatta a gyerektémát,mindig azt mondta,majd máskor,közben meg fújta,hogy már mennyire szeretne. Csak hitegetés volt. Én 2 év múlva ismertem meg a jelenlegi férjemet,30 évesen. 32 éves voltam mikor házasodtunk,rá 1 évre megszültem az első kislányunkat,most 36 vagyok és mindenórás egy kisfiúval :) A volt férjem,már a 40-et tapossa,él egy nővel,de gyerek állítólag nincs tervben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!