Mit kezdjek most magammal?
Figyelt kérdés
Kezdett elegem lenni hogy szüleim mindig engem hibáztatnak, legutóbb még el is küldtek. Én meg mentem bátyámhoz, mert mondta, hogy akármi van, rá számíthatok. De most mintha ő is ellenem fordult volna, csak annyit mondott, hogy keressek mást, mert neki családja van és elég ha csak velük törődik, én csak egy teher lennék. Mivel órákat utaztam miatta, ezért 1 napot megengedett, de ezután semmi ötletem, hogy hova tovább.
21/F
2013. aug. 24. 11:15
1/5 anonim válasza:
ha haza nem mehetsz, akkor keress munkát, költözz egy olcsó albérletbe és tartsd el magad,tegyél mindig félre pénzt, és akkor tudsz gyűjtögetni kocsira/házra stb.
2/5 anonim válasza:
Gondolkodj el rajta, nem tényleg benned van-e a hiba, vagy legalábbis a nagyobbik fele.
3/5 anonim válasza:
Dolgozol?
Otthon segítesz a házimunkát elvégezni?
4/5 anonim válasza:
Nincsen nagyon jó barátod, vagy valami más rokon, aki befogadna, amíg nem lesz pénzed albérletre?
5/5 anonim válasza:
Ha már a saját testvéred is elfordul tőled,annak valószínűleg nyomós oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!