Jól elbántam magammal, hogyan tovább?
Basszus, most már az is megvetendő, ha egy nő gyereket szeretne? Komolyan? Savazzák páran itt a kérdezőt, hogy fontosabb volt neki a gyerek, mint a párja. Annyi kérdésnél olvasni, hogy az ilyesmit meg kell beszélni, és ha nem sikerül összehangolni, le kell lépni. Ő ezt tette, mi a gond? PCOS-es, nem várhat örökké, ezzel a betegséggel nem lesz olyan sokáig fogamzóképes, mint egy egészséges nő, kezelés nélkül pedig főleg...
Az exem sem akart gyereket, eleinte nem zavart, mert fiatalok voltunk hozzá, úgy voltam vele, hogy ez majd változik. Nem változott, de nekem fontos volt, hogy legyen gyerekem, így elváltak útjaink. Mindenkinek olyan párt kellene választani, akivel egyeznek a célok. Vagy az rendben van, hogy ő lemond a gyerekről a pasi kényelméért?
Kérdező, ez a pasi nem is akart gyereket, tőled biztos nem. 31 éves, 6 év alatt már mutatna valami hajlandóságot, ha tényleg akart volna veled valaha is családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!