Ti mit gondoltok erről?
"Az ėn fėrjem is sokat dolgozik, de ugy erzem en feladatom hogy tiszta vasalt ruhaban jarjon!! Màr csak azėrt is mert amilyen a mosdo olyan a törölközö!! Ez nem megbàntàsnak irom kerdezö, de neked kell a párod ruhàit rendbe tartanod!!"
Ezt a választ olvastam az egyik kérdésnél.És nem értem.Miért is a nő dolga, hogy a párja ruháit rendben tartsa? Felnőtt ember elvileg vagy én gondolom rosszul?
férjem nem engedi, hogy mossak rá, azt mondja, hogy az az ő magánszférája, csak rá tartozik az izzadságfoltos pólója :)
egyébként egyet értek vele, én se szeretném, hogy az én szennyesemben matasson.
gyereknek vasalok, neki is próbáltam ezzel kedveskedni, de teljesen kiakadt, hogy a szuper kényelmes gyűrött pólóját tönkretettem... :)
nem értek egyet azzal amit bemásoltál. én is sokat dolgozom, mellette hozom-viszem a gyereket, foglalkozom vele, főzök, megszervezek mindent flottul, cserében ő meg kitakarít hetente 2x-3x. nem attól leszek nő, feleség, hogy rendben tartom a férjem ruháit!
Hat igen utolso,csak a kerdezonek faj mind ez!!
1 kerdezönel.le esik a gyűrůje
2. Vagu.pedig nagyon rossz hazasagban ėlhet!!ės ezert nem ert egyet
3. Kerdezö lehet gyerek..:)nem is felnött
De rendesen behuzzta füllėt farkàt felnėz ide es csak pontoz :)
Szia kėrdezö,vėgre hogy irtàl,utàlok veszekedni föleg itt amikor az ember nem is ismeri egymàst,szeretem megbeszėlni a dolgokat kulturàlyan!
24 ėves vagy,nem tudom hol ėlsz kivele... de biztosan ha vissza emlėkszel a gyerek kori ėveidre...sztem anyukad mosot ràd fözött ugye
??2 ėvesen vagy 10 ėvesen nem te foztel mostal magadrol:)
De meg fog vàltozni az ėleted amikor ràd talàl a szerelem a csalàd. Amikor lesz egy gyereked stb... akkor neked fog kelleni fözni takaritani a gyerekt elatni,mert te.leszel otthol es a fėrjed fogja keresni a penzt!!ez is egy.munka megosztas...
Az ha mind ketten dolgoztok nem vagy köteles ėjfėlkor neki allni fözni hulla fàradtan!! De ha te nem dolgozol akkor ezzek a feladagok rad fivnak vàrni!..... en megertelek neked ez furcsa, de majd rajössz amikor màr anya leszel es felesėg!csak pillants bele antukad ėletebe..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!