Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a szituról?

Mit gondoltok erről a szituról?

Figyelt kérdés
A párom elment egy barátjával találkozni. Véletlenül elvitte a telefonomat és a kulcsomat is. A lakásajtó zárva, itt vagyok bent két kisgyerekkel, nem tudunk kimenni, nem tudok felhívni senkit. Hosszú, hogy miért de 99%-ra biztos vagyok benne, hogy már leeset neki, hogy mi történt, mégse siet haza. Vagy két órája sörözget. Jogosan vagyok kiakadva, vagy túlreagálom a helyzetet?
2013. okt. 6. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért zárta be az ajtót távozáskor ha van otthon valaki?

Honnan tudod, hogy észre vetted?

2013. okt. 6. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, neted van, mégsem tudsz senkinek szólni?
 3/10 Wishmay válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy jogosan, mivel bármi történhet és nem tudtok kijutni a lakásból és felhívni sem tudsz senkit segítségért. Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de én is ki lennék akadva a helyedben, mert mi van, ha mondjuk éppen tűz üt ki, vagy rosszul lesz valamelyik gyerek, beveri a fejét, kórházba kell menni, és te meg be vagy zárva és még telefonálni sem tudsz. Legalább visszaszaladt volna a telefonnal és a kulccsal aztán mehetett volna vissza sörözni. Szerintem jogosan vagy mérges rá!
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Nem lehet,hogy direkt vitte el ezeket?

Lehet,hogy egy kis nyugalomra vágyik,hogy sörözhessen nyugodtan a haverjaival,ne tudd felhívni,és ne tudj utána menni.

Nincs vezetékes telefonotok,egyéb mobilotok vagy valami?

De egyébként én teljesen leordítanám a fejét.

Szerintem JOGGAL vagy kiakadva!

2013. okt. 6. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki facebokra,hogy valaki hívja fel.
2013. okt. 6. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne hogy már ilyeneken borulj ki! Ha isten ne adja baj történik ott az ablak vagy a szomszéd vagy tudom is én.De hát ott vagy akkor csak nem lesz semmi eget rengető tragédia.
2013. okt. 6. 18:30
 7/10 A kérdező kommentje:

1. A táskámat vitte magával a sajátja helyett. csak feltűnt neki az elmúlt három órában.

2. Felnézetem a fb-ra, de közeli ismerős nincs fent. Amíg nincs tragédia, addig nem írogatok ilyeneket a 15 éve nem látott osztálytársaimnak, hogy hívják fel a páromat.

3. Tutira nem direkt volt, különben viszonylag gyakran megy el a haverjaival, soha nem mentem utána és csak elvétve hívtam fel olyankor.

2013. okt. 6. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsit tenyleg tul.reagalod a dolgot. De azert az durva h nem vette eszre azonnal h az egy noi taska ami a kezebe van.
2013. okt. 6. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
2013. okt. 6. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsit túlreagálod szerintem.Bár azért van igazságtartalma a félelmeidnek,de ennyire ne ess kétségbe!Legközelebb rakd el a táskádat,holmijaidat biztosabb helyre,ha ennyire szétszórt a párod.Ha meg valami ne adj isten történik,neten tudsz segítséget kérni.
2013. okt. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!