Testvér vagy barátok. Kinek mi a fontosabb?
Alig 2 hét múlva lesz a szalagavatóm. Annyira kicsi teremben leszünk, hogy mindenki 3 főt hívhat el. Úgy gondoltam, meghívom a szüleimet és a barátomat. Apu lebetegedett, nem fog tudni eljönni. Megkérdeztem nővéremet, hogy el tudna-e jönni, mert szeretném, ha ott lenne. Azt mondta nem ér rá, bulizni meg a barátnőivel.
Annyit mondott, hogy sajnálja, és keressek mást.
Talán én gondolom rosszul, de ha a testvérem szalagavatójára meg vagyok hívva, inkább oda megyek, mert az egyszer van. bulizni bármikor elmehetek.

Ahogy leírtad tökéletesen jól csináltad szülök ,fiú. 3db -jegy!
Ha apu nem akkor tesó ,helyes döntés szerintem. De nem kell tovább fokoznod.

ugyanazt tetted, mint a novered... neked fontosabb volt, hogy a pasid legyen ott, neki meg nincs kedve a szalagavatohoz.Ezek utan en tuti nem mennek.Ha nincs lo jo a szamar is...
en nem hivtam senkit az enyemre, nem nagy szam... rad tuzik, felolvassak a neved, a kovetkezo masodpercben meg mar jon a kovetkezo..es igy tovabb.

Mindenki 3 embert hívhat. van aki csak kettőt hívott, az átadott egy helyet valaki másnak. Tehát 3 főre (plusz nekem) meg van rendelve a vacsora, le van foglalva a jegy.
Valószínűleg nem fogunk pénzt kidobni az ablakon.
Persze nem dől össze a világ, és szerintem egy felnőtt ember megérti a döntésemet. Aki nem, az nem.
A kérdés nem olyan barátokat takar akivel párkapcsolatban az ember. Tehát aki a 2 dolog között nem tud különbséget tenni, az inkább ne válaszoljon a kérdésemre. Köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!