Testvér vagy barátok. Kinek mi a fontosabb?
Alig 2 hét múlva lesz a szalagavatóm. Annyira kicsi teremben leszünk, hogy mindenki 3 főt hívhat el. Úgy gondoltam, meghívom a szüleimet és a barátomat. Apu lebetegedett, nem fog tudni eljönni. Megkérdeztem nővéremet, hogy el tudna-e jönni, mert szeretném, ha ott lenne. Azt mondta nem ér rá, bulizni meg a barátnőivel.
Annyit mondott, hogy sajnálja, és keressek mást.
Talán én gondolom rosszul, de ha a testvérem szalagavatójára meg vagyok hívva, inkább oda megyek, mert az egyszer van. bulizni bármikor elmehetek.
Én ezt megbeszélném vele, mert azért ez nem normális, ha így gondolkodik...
Szerintem.
Igazad van én is úgy gondolom, ahogy te szóval abszolút neked adok igazat.
Bár nincs testvérem de úgy gondolom ez így illik, hogy elmenjen a testvér szalagavatójára a másik testvér, hiszen ilyen mégiscsak egyszer van. Még ha fontos dolga lenne megérteném, de hogy bulizni megy... hát nem mondok inkább csúnyát :D
A testvér fontosabb, hiszen mégiscsak családtag és általában szorosabb kapcsolat. Ilyen esetben plána te kellene legyél a fontosabb neki, hiszen bulizni bármikor mehet... én leírnám és innentől nem foglalkoznék vele, ha egyszer ilyen. Megérdemli...
Szerintem is rosszul esett neki,hogy nem első körben hívtad meg,mondjuk a barátod helyett,ő még nem családtag,a nővéred meg mégis a vérrkonod és úgy látszik ez neked is fontos,mert most megsértődtél,hogy neki nem fontos ez a kötelék.Ha nem is mondtad,hogy apud helyett hívod meg,azért nem hülye,tudja,hogy mi volt az eredeti felállás és miért is kaptál hirtelen észbe,hogy ő is létezik.
Tudom nem ezt a választ vártad,de engem is rosszul érintett volna,ha a húgom nem vett volna be a családba helyhiány miatt.
Egyértelműen a testvérem a fontosabb. Viszont...ez a szalagavatós dolog szerintem nem feltétlenül testvérnek való dolog. Nem ismer senkit, nem viheti a párját - ha van- unatkozna. És a másik bulira biztosan nagyon készült már. Szerintem nem egetverő probléma, ha nem akar elmenni. Fordított esetben te mit tennél? Próbáld magad elképzelni az ő helyzetében.
Amúgy jó tesók vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!