Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Testvér vagy barátok. Kinek...

Testvér vagy barátok. Kinek mi a fontosabb?

Figyelt kérdés

Alig 2 hét múlva lesz a szalagavatóm. Annyira kicsi teremben leszünk, hogy mindenki 3 főt hívhat el. Úgy gondoltam, meghívom a szüleimet és a barátomat. Apu lebetegedett, nem fog tudni eljönni. Megkérdeztem nővéremet, hogy el tudna-e jönni, mert szeretném, ha ott lenne. Azt mondta nem ér rá, bulizni meg a barátnőivel.

Annyit mondott, hogy sajnálja, és keressek mást.

Talán én gondolom rosszul, de ha a testvérem szalagavatójára meg vagyok hívva, inkább oda megyek, mert az egyszer van. bulizni bármikor elmehetek.

2010. jan. 9. 09:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem a testvérem lenne a fontosabb ha lenne
2010. jan. 9. 09:54
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván rosszul esett neki,hogy csak azért hívod meg, mert apád lebetegedett..
2010. jan. 9. 09:59
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem mondtam neki, hogy csak azért hívom meg.
2010. jan. 9. 10:06
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tesóm lenne fontosabb,az tuti.
2010. jan. 9. 10:28
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a testvérem fontosabb, mint a barátok.
2010. jan. 9. 10:35
 6/26 anonim válasza:
100%

Én ezt megbeszélném vele, mert azért ez nem normális, ha így gondolkodik...

Szerintem.

2010. jan. 9. 10:42
 7/26 anonim ***** válasza:
74%

Igazad van én is úgy gondolom, ahogy te szóval abszolút neked adok igazat.

Bár nincs testvérem de úgy gondolom ez így illik, hogy elmenjen a testvér szalagavatójára a másik testvér, hiszen ilyen mégiscsak egyszer van. Még ha fontos dolga lenne megérteném, de hogy bulizni megy... hát nem mondok inkább csúnyát :D

A testvér fontosabb, hiszen mégiscsak családtag és általában szorosabb kapcsolat. Ilyen esetben plána te kellene legyél a fontosabb neki, hiszen bulizni bármikor mehet... én leírnám és innentől nem foglalkoznék vele, ha egyszer ilyen. Megérdemli...

2010. jan. 9. 10:42
 8/26 A kérdező kommentje:
Azt mondta anyunak, hogy még gondolkozik rajta.
2010. jan. 9. 10:46
 9/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is rosszul esett neki,hogy nem első körben hívtad meg,mondjuk a barátod helyett,ő még nem családtag,a nővéred meg mégis a vérrkonod és úgy látszik ez neked is fontos,mert most megsértődtél,hogy neki nem fontos ez a kötelék.Ha nem is mondtad,hogy apud helyett hívod meg,azért nem hülye,tudja,hogy mi volt az eredeti felállás és miért is kaptál hirtelen észbe,hogy ő is létezik.

Tudom nem ezt a választ vártad,de engem is rosszul érintett volna,ha a húgom nem vett volna be a családba helyhiány miatt.

2010. jan. 9. 10:56
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a testvérem a fontosabb. Viszont...ez a szalagavatós dolog szerintem nem feltétlenül testvérnek való dolog. Nem ismer senkit, nem viheti a párját - ha van- unatkozna. És a másik bulira biztosan nagyon készült már. Szerintem nem egetverő probléma, ha nem akar elmenni. Fordított esetben te mit tennél? Próbáld magad elképzelni az ő helyzetében.

Amúgy jó tesók vagytok?

2010. jan. 9. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!