Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Testvér vagy barátok. Kinek...

Testvér vagy barátok. Kinek mi a fontosabb?

Figyelt kérdés

Alig 2 hét múlva lesz a szalagavatóm. Annyira kicsi teremben leszünk, hogy mindenki 3 főt hívhat el. Úgy gondoltam, meghívom a szüleimet és a barátomat. Apu lebetegedett, nem fog tudni eljönni. Megkérdeztem nővéremet, hogy el tudna-e jönni, mert szeretném, ha ott lenne. Azt mondta nem ér rá, bulizni meg a barátnőivel.

Annyit mondott, hogy sajnálja, és keressek mást.

Talán én gondolom rosszul, de ha a testvérem szalagavatójára meg vagyok hívva, inkább oda megyek, mert az egyszer van. bulizni bármikor elmehetek.

2010. jan. 9. 09:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi az off ért, kérlek. 10.42 esnek,meg csak annyit, hogy egy testvért "leírni" NEM LEHET! Nem szabad és kész. Előző.
2010. jan. 9. 10:58
 12/26 A kérdező kommentje:

Igen, jó testvérek vagyunk.

Nem tudott az "előző felállásról". Csak annyit mondtunk neki decemberben, hogy januárban lesz a szalagavató.

A barátom szinte itt lakik, a nővéremet meg heti egyszer látom. De amúgy "jó testvérek" vagyunk. Csak van, hogy 2-3 hétig nem találkozunk.

2010. jan. 9. 11:06
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem tart olyan sokáig a szalagavató, hogy ne bírná ki a barátja nélkül. Egyébként anyu ott lesz, meg még néhány ismerőse.
2010. jan. 9. 11:08
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szorosnak nem nevezném a viszonyotokat,ami a szavaidból leszűrhető.Neked sem volt égetően fontos,hogy ha 3 embert vihetsz,akkor a nővéred feltétlenül benne legyen ebben a háromban.Így programot szervezett magának,mivel a napot sem voltál képes neki elmondani,csak annyit,hogy majd januárban.Most pedig elvárod,hogy jó tervérhez méltóan lemondjon mindent és menjen a szalagavatódra,hisz mégis csak a nővéred.

"Nem tart olyan sokáig a szalagavató, hogy ne bírná ki a barátja nélkül" --- szerintem ez rád is igaz,te is kibírtad volna a tiéd nélkül és akkor első körben hívhattad volna meg a nővéred...

2010. jan. 9. 11:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen..a kérdés feléd is jó, Barát vagy a testvér fontosabb? Meg a barátod szinte ott lakik nálatok, mindig találkoztok..a testvér meg testvér, nővéred helyébe esélyes ,hogy én se mennék el
2010. jan. 9. 11:35
 16/26 anonim válasza:

de legalább gondolkozik a dolgon...

visziont valami oka lehet annak, hogy a hapsit preferálta

a kiscsaj, mert én nem hiszem, hogy a tesó olyan jófej lehetett, ha a kedves kérdezett inkább "barátkozik"

2010. jan. 9. 11:50
 17/26 anonim ***** válasza:
nekem is a tesóm a fontosabb
2010. jan. 9. 11:51
 18/26 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek akkor cselekedtem volna helyesen, ha a szüleimet, és a nővéremet hívom el, a barátomnak meg azt mondom, hogy "bocs de ne gyere!"?
2010. jan. 9. 13:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha már úgy döntöttél,hogy a barátodat és a szüleidet hívod el erre a három helyre és a nővéredet egyáltalán nem,akkor ne rágj be azon,ha ő a saját programját fontosabbnak tartja,mint a húga szalagavatóját.És igen,ha ennyire fontosnak tartod a kérdést,hogy barátok vagy a testvéri kapcsolat a fontosabb,akkor állj a tükör elé és magadnak is tedd fel!
2010. jan. 9. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Én annyit tettem, hogy meghívtam a szüleimet, a húgomat, és elhívtam a legjobb barátnőjét, hogy ne unja magát halálra. Végül a barátnőjének jobban tetszett az egész. :D

Elmennék a tesóméra, de nem zavarna, ha nem lenne ott az enyémen.

2010. jan. 9. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!