Testvér vagy barátok. Kinek mi a fontosabb?
Alig 2 hét múlva lesz a szalagavatóm. Annyira kicsi teremben leszünk, hogy mindenki 3 főt hívhat el. Úgy gondoltam, meghívom a szüleimet és a barátomat. Apu lebetegedett, nem fog tudni eljönni. Megkérdeztem nővéremet, hogy el tudna-e jönni, mert szeretném, ha ott lenne. Azt mondta nem ér rá, bulizni meg a barátnőivel.
Annyit mondott, hogy sajnálja, és keressek mást.
Talán én gondolom rosszul, de ha a testvérem szalagavatójára meg vagyok hívva, inkább oda megyek, mert az egyszer van. bulizni bármikor elmehetek.

Igen, jó testvérek vagyunk.
Nem tudott az "előző felállásról". Csak annyit mondtunk neki decemberben, hogy januárban lesz a szalagavató.
A barátom szinte itt lakik, a nővéremet meg heti egyszer látom. De amúgy "jó testvérek" vagyunk. Csak van, hogy 2-3 hétig nem találkozunk.

Szorosnak nem nevezném a viszonyotokat,ami a szavaidból leszűrhető.Neked sem volt égetően fontos,hogy ha 3 embert vihetsz,akkor a nővéred feltétlenül benne legyen ebben a háromban.Így programot szervezett magának,mivel a napot sem voltál képes neki elmondani,csak annyit,hogy majd januárban.Most pedig elvárod,hogy jó tervérhez méltóan lemondjon mindent és menjen a szalagavatódra,hisz mégis csak a nővéred.
"Nem tart olyan sokáig a szalagavató, hogy ne bírná ki a barátja nélkül" --- szerintem ez rád is igaz,te is kibírtad volna a tiéd nélkül és akkor első körben hívhattad volna meg a nővéred...

de legalább gondolkozik a dolgon...
visziont valami oka lehet annak, hogy a hapsit preferálta
a kiscsaj, mert én nem hiszem, hogy a tesó olyan jófej lehetett, ha a kedves kérdezett inkább "barátkozik"

Én annyit tettem, hogy meghívtam a szüleimet, a húgomat, és elhívtam a legjobb barátnőjét, hogy ne unja magát halálra. Végül a barátnőjének jobban tetszett az egész. :D
Elmennék a tesóméra, de nem zavarna, ha nem lenne ott az enyémen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!