Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a bnőm azt mondta, annyira fontos vagyok neki, mint a barátnői, miután azon filózott, velem vagy velük szilveszterezzen? Mert mielőtt összejöttünk, azelőtt nekik megígérte. Nekem valahogy fontosabb, mint a haverok/barátok.

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nézd, ez lehet teljesen normális is. Nem kell állandóan együtt lenni, talán egy kicsit szeretne a barátaival is lenni. Na meg már megígérte, feltételezem nem régóta vagytok együtt, így meg abszolút érthető :) Ne akadj ki mindenen, menj te is a barátaiddal :)
2009. dec. 6. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Annó 1ütt voltunk 1 évet. Második próbálkozás.
2009. dec. 6. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg főleg. Hadd legyen a barátnőkkel :) Nem hiszem, hogy ha meg akarna csalni, akkor máskor nem tenné meg, (ha esetleg ettől tartasz). Az embernek szüksége van barátokra :) Mikor kezdtétek újra a kapcsolatot?
2009. dec. 6. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen teljesen normális,ha nem vagytok házasok. Ettől barátság a barátság,ha megigérte nekik akkor nincs miért neheztelned,ha nem veled tölti. Vagy dobjon fel mindent,szegje meg az igéreteit azért mert ujra összejötettek? Ne legyél önző.

Amugymeg mi lenne ha mind együtt szilvesztereznétek? Te,a bnőd,az ő bnői,te haverjaid.. vannak kompromisszumok.

2009. dec. 6. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt az ellenpélda: 17 vagyok fiú

Én biztos, hogy a haverokkal fogom tölteni a szilvesztert, BARÁTNŐM A KÖZELBEN SEM!

Sokan vannak még így, a szilveszter a haveroké, jól beszél a barátnőd, te is menj el a haverodhoz, azt bas**á be :D

2009. dec. 6. 20:45
 6/6 anonim válasza:
Szerintem együtt kéne töltenetek a Szilvesztert hiszen mégiscsak összetartoztok...Meg nekem nagyon rosszul esne,ha a barátom kijelentené,hogy nélkülem szilveszterezne,szóval megértelek.. De ha megmondanád neki,hogy neked ez rosszul esik,hogy külön akar bulizni,szerintem megoldódna a helyzet.Ja és tényleg jó ötlet lenne ha te is elmennél vele és a barátnőivel szilveszterezni,mert így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad:D
2009. dec. 8. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!