Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fontosabb számotokra a kutyáto...

Fontosabb számotokra a kutyátok, mint a családtagok, barátok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem, mindegyik ugyanolyan fontos. Nekem a kutyáim ugyanugy a barátaim és a családom is :)

De azt azért hozzá kell tenni, hogy sokszor szívesebben vagyok csak a kutyáimmal, mint emberekkel :D

2010. dec. 10. 11:41
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
A családtagoknál nem, de a barátoknál igen. Lehet, hogy furcsán hangzik, de így van. Vele sokkal többet vagyok, mint a barátaimmal, meg szorosabb a kapcsolatunk, bár vele nem lehet beszélgetni :D. . De ettől még a barátaimmal rendszeresen találkozok és nagyon szeretem őket:).
2010. dec. 10. 11:42
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

11: 41

Igen, nekem is van úgy, hogy a kutyámmal szívesebben vagyok, mint az emberekkel :).

2010. dec. 10. 11:43
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Már nem él a kutyám, de igen, fontosabb volt.

2 hét különbséggel halt meg a kutyám és a nagymamám, lehet, hogy csúnyának tűnik így leírva, de jobban megviselt a kutyám halála. Ez nem azt jelenti, hogy a nagymamámat nem szerettem, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

A kutyám 2 éve halt meg, a mai napig elbőgöm magam, ha meglátom egy játékát vagy nyakörvét, a nagymamám házába 2 hónap után be tudtam menni, először kicsit leblokkoltam,de utána nem volt gond.

Mondjuk a nagymamám 1 évig szenvedett, a kutyám pedig 8 évesen egyik napról a másikra halt meg. Semmi előjele nem volt. Lehet, hogy ez is közbejátszik.

2010. dec. 10. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Hát ezzel én is így vagyok. Az a helyzet, hogy amióta megvan a kutyám kissé elhanyagolom a barátaimat, rokonokat. Nem tudnék nélküle élni. Néha, amikor a szemembe néz, úgy érzem eltudnám sírni magam. olyan őszinte, kedves a tekintete.

A kutyák feltétel nélkül szeretnek. Melyik emberről mondható még ez el?

2010. dec. 10. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem normális és ép lelkületü emberben ez a kérdés igy megsem fogalmazódna!
2010. dec. 10. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
Utolsóval értek egyet.Egy állat nem lenne szabad hogy fontosabb legyen a családnál....
2010. dec. 10. 12:19
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
ma 11:43---Ezzel néha én is igy vagyok,de ettől még az emberek fontosabbak.Szerintem akinek a kutyája fontosabb mint az édesanyja vagy a testvére az kérjen attól enni és azzal egyen egy tányérból.Meg talán az agya még a kutyájánál is gyengébb!!
2010. dec. 10. 12:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A családom mindennél fontosabb nekem:-)A kutyusom is családtag, uh ő is nagyon nagyon fontos nekem és az egész családnak:-) A barátoknál? Soha nem gondolkoztam még ezen. Akit szeretek azt szeretek feltétel nélkül, nem teszem őket sorrendbe szeretet szerint. Persze a család a legfontosabb!!
2010. dec. 10. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A kutyád tökéletesen kiszolgáltatott neked. Ugyanúgy el kell látni, etetni, mint egy gyereket. Felelős vagy érte, és ha olyan helyzet volt, hogy a kutyám beteg volt, problémás volt, akkor bizony a család és a barátok le lettek pattintva.

A gyerekem természetesen előbbre való,és miután az öreg kutyáim meghaltak, és babám lett, nem vállaltam új kutyát, mert a kettőt egyszerre nem tudnám egyedül megfelelően ellátni.

2010. dec. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!