Fontosabb számotokra a kutyátok, mint a családtagok, barátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 11:38
11/14 anonim válasza:
A szeülimmel és a párommal egyformán szeretem őket. De ha neadjisten a párom azt mondaná hogy 'vagy én vagy az állat' akkor nem kérdés hogy az állatot választanám. A barátoknál fontosabbak.
12/14 anonim válasza:
nem fontosabb az állat mint az öcsém, deezt össze sem lehet hasonlítani
egy kutyából lehet másik, de testvérből...
olvastam a kommenteket, és háát... kicsik vagytok ti még ehhez,hogy felfogjátok ezt ésszel
13/14 anonim válasza:
ma 15:32--Már arra hogy menjen vagy arra hogy maradjon??Nem mindegy!!
14/14 anonim válasza:
A kutyus is családtag, szóval kb ugyanolyan fontos :)
A barátok nagy részénél pedig igen, fontosabb. Olyan "fajta" vagyok, aki mindenkivel jóba van, de LEGJOBB vagy IGAZI barátja, akinek mindent elmondhat, nincs. Legalábbis így érzem.
Imádom a kutyáimat és macskáimat, és nem érdekel, ha valaki szerint nem normális, de nekem akkor is ugyanolyan fontosak, mint a családtagjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!