Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A pasi a fontosabb vagy a barátok?
Van egy Barátnőm és féltem. Az a helyzet, hogy Bnőmnek van egy barátnője aki hát... hogy is mondjam nem túl fényes háttérrel van. bandázgat minden hétvégén berúg füvezik is és én meg szeretném tőle óvni a Bnőmet. Nem tudom mivel hálózta be őt ez a csaj de nagyon hihetően mondja neki a dolgokat ő meg el hiszi neki. Azt mondja, hogy azért ilyen mert rossz a családi élete de ez én szerintem nem mentség erre.
azt hallotam hogy a csajoknak fontosabbak a barátok mint a pasi
Embere válogatja. Tudod az a baj (például velem is) hogyha jót akarok bulizni, nem szeretem ha velem van a barátom, mert nem tudom úgy elengedni magam. De ettől függetlenül szeretem őt, és szeretek vele lenni, csak ha hiányzik egy iszonyat jó bulizás, inkább a csajokkal megyek.
Szerintem ha érzékelteted a barátnőddel, mennyire fontos ő neked, tuti észbe kap. A barátnőd őrülten szerencsés, h ilyen aggódó barátja van :) Mondd el neki, hogy figyelj, szeretlek és nem akarom h bajod legyen. Nem marad el a hatás :) Sok sikert!
szerintem egyformán fontos a kettő. Egy biztos, hogy azzal teszed a legrosszabbat, ha megpróbálod elmarni a barátnőit mellőle. A barátnőd füvezik és berúg? Eddig nem? Hát akkor hagyd rá, valószínűleg annak a lánynak vannak olyan tulajdonságai, amiket te nem ismersz és pont azok miatt barátkozik vele a barátnőd. Sőt, még az is lehet, hogy a barátnőd csak segíteni akar neki.
Lehet, hogy leülhetnétek beszélni, hogy megértsd, hogy a barétnőd miért barátkozik vele, eseteg elmondhatnád a barátnődnek az aggodalmaid úgy, ahogy itt leírtad. De ne szólj bele, hogy kikkel barátkozik és végképp ne próbáld meg lebeszélni, vagy manipulálni a barátnődet, mert ahhoz nincs jogod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!