Asszonyok, nők, miért utáljátok annyira a ku. vákat?
17-es Legyél boldog, ha Svájcban élhetsz és mégsem vagy örömlány.
Én is kint dolgoztam 2 éve, mint ápolónő, hát mondanom sem kell, hogy ezt senki nem hitte el. Utaztam kifelé a Ku.vavonaton (én csak így neveztem) egy könyvet lehetne írni a lányokból ... persze ott is mint írtad vannak nagyon szépek, meg van a lepukkant leányzó. Akárhányszor utaztam, sosem hitték, hogy én tényleg ápolónő vagyok és egy idős házaspárnál dolgozom, ahol megkerestem azt a pénzt, amitől nagyon boldog voltam, és büszke magamra.
Számolgattam, amit írtál, hogy 2 millát visznek haza 14 nap alatt, ahhoz képest, hogy több pasi jár bennük, mint gondolat 2 hét alatt, ahhoz nagyon kevés az a 2 milla... én is megkerestem a 4000frankot, mert ott mindenki jól keres. Most számold ki ha 100frankért elmegy valakivel az napi 5 pasi az 2 hét alatt 70 aktus hááát nem tudom, gyomor kell hozzá az biztos. Ja és hogy ebből kiszáll valaki, az olyan ritkaság számba megy, mint a fehér-holló. Na most a kezében van egy ilyen lánynak 2 milla ilyen rövid idő alatt, hazajön és elkezd kompenzálni(a megalázó 2 hét miatt) vásárol mint a megszállott, taxival megy a wc-re is, műhajat rakat, vagy műcicit csináltat, feltölteti a száját, fényezteti a szemét :), fehérítteti a fogát, vagy piál, vagy kokót szív mert nagymenőnek akar látszani, és valahogy leakarja mosni azt a szennyet magáról, ami kint ráragadt. A pénz hiába sok a magyar viszonylatokhoz képest...szinte elillan a kezéből... és jön az ördögi kör, vissza kell menni dolgozni, mert ezekhez az igényekhez, kell a milliós fizetés. Attól mert valaki kívülről szépnek, mutatósnak, kívánatosnak látszik, attól még belülről rohadhat... Sok lánnyal volt szerencsém beszélgetni a 12órás utam alatt. De valahogy egyiket sem láttam boldognak, pedig némelyik tényleg olyan, mintha a divatlapból lépett volna ki, és nem egy okos lány aki képzett, és mégis ezt az utat választja, amíg tönkre nem megy!
Aki pénzért csinálja, k***a. Aki nem, az buta k***a. :D
Viccet félretéve: nem véletlenül "ősi mesterség" ennek a megnevezése, hiszen amióta emberek vannak a Földön, létezett, létezik és létezni fog. Szerintem sem a k***ákra kell fújolni, ha a pasi félrelép, hanem a pasira.
A Kérdezőnek pedig igaza van abban, hogy nem ők azok, akik legtöbbször szét akarnak szedni családokat, párokat, hanem a titkolt szeretők, akiket vacsorázni, wellnesselni visz a férj, és aki adott esetben akár évekig is képben lehet...
Én speciel nem nézem le a "kéjnőket", gyakran tulajdonképpen egyenes üzlet, amit csinálnak. Sokkal korrektebb, mint pl. amikor a lány kb a nagyapjával köt házasságot és aztán várja, hogy dobja föl a talpát a pénzeszsák vénember.
Sokkal súlyosabb gondok vannak itt az országban.
Nem venném igénybe a szolgáltatásukat, mert félnék betegségtől, bűnözőktől (pl zsarolóktól), meg nem tudnék természetesen viselkedni ilyen szituban (csak két dolgot említsek: csók és orális szex). De nem nézem le őket egyáltalán, biztos sok nőnél különbek tudnak lenni!
30 F
Sajnos vannak olyan nők, feleségek, akik a szexszel zsarolják a férfit, megvonják tőle, szándékosan jóval kevesebbet adnak neki, mint amennyire vágyna. Messze nem mindenki, szerencsére, de sajnos van ilyen. Amolyan húzd meg, ereszd meg hadviselést folytatnak ilyen alapon.
Ebben az esetben a férfi előbb-utóbb más nő után nézhet (lehetséges) és egy kéjnő jelentősen módosít a dolgokon és megszűnik a barátnő/feleség zsaroló potenciálja. Egyúttal a párkapcsolat is alaposan zuhanórepülésbe kerül. Jó eséllyel föl is bomlik (amennyiben a nő szándékosan játszmázott a szex megvonásával, úgy nagyon helyesen bomlik föl a kapcsolat.)
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!