Miért csinálják ezt a kisgyermekes férjes asszonyok?
2-es
A gyerek nélküli, nem férjezett lányok valószínűleg azért mutogatják magukat szinte egy szál semmiben a fotókon, mert azt gondolják, hogy majd talán meglátja őt a herceg a fehér Mercivel, pár hétig majd chat-elnek, és Mallorcára mennek nászútra... De akinek már van férje, gyereke, állítólag nagyon boldog házassága, az MIÉRT???
van egy hírem:nem csak azok csinálják akik lefogytak
van olyan ismerősöm aki 6éve szült,azóta is majdnem 90kiló,jött a válás és bájos fehérneműs képeket tesz fel magáról,vagy éppen hálóingeben pózolgat(nem túl vonzó,de legalább segít fogyni,ha ránézek elmegy az étvágyam)
Ezt én sem értem. Nekem még azok a képek sem férnek már bele, amik nagy pocakkal vannak a kismamák szinte látszik a melle és a nemi szerve. Ez csak a férjére tartozik. Tegyen fel képet, de kello képpen legyen feloltozve.
Egy anyuka és egyben kismama
4-es, ezen jót nevettem! :)))
Kb. ugyan ezen okból tettem fel a kérdést, nekem is olykor elmegy az étvágyam, néha meg teljesen ledöbbenek, hogy mi ütött ebbe a nőbe, azt hittem, hogy teljesen 100-as, de nem. Szerintem félre értették azt a mondást, hogy "a kevesebb néha több". Arra is kíváncsi lennék, hogy az ilyen nők férjei mit gondolnak erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!