Lányok, asszonyok, mennyit költötök magatokra havonta a családi kasszából sminkekre, parfümre, kozmetikai szerekre, ruhára, cipőre?
Torna: havi 8600
Ruha, cipő: ezt nem veszek minden hónapban, de 3-4 havonta 20ért talán. Tehát legyen havi 5e
Smink: nagyon keveset, fogalmam sincs
Kozmetikai szerek: problémás a bőröm, drága arckrémet használok, havi 4-6e körül lehet
Havonta nem szoktam ilyenekre költeni, csak ha elfogy valamim, pl. parfüm, vagy tusfürdő stb, akkor veszek. Ruhát ritkán, ha elhasználtam akkor inkább. Szép a bőröm nem járok kozmetikushoz, és magam vágom a hajam (elég szépen, szokták is mondani :))
22L
Kozmetikai szerekből ha épp elfogy a tusfürdő vagy testápolóm akkor veszek :) Sminket ha elfogy, akkor :)
szóval 2000ből megvannak a szépségápolási termékeim
Ruha/cipő: van hogy hónapokig semmi, mert mindenem megvan, van hogy 20 ezret kiadok valamire (de az minőségi, és évekig használom). Szóval nagyon változó. Hónapra lebontva kb 3000 ft-ot költök ruhára/cipőre. Összesen így magamra 5000-ret költök
sminkek, kozmetikai szerek, ruhák:10000
parfüm:-
cipő: kb. 2-3 havonta egy minőségi cipőt veszek 10000-20000
nekem a nyelvórákra megy el a legtöbb pénz: 15000
változó!
Szépségápolás 2-500 forint között
Ruhák, ez is kb 10.000 forint
kondi bérlet 5.000 szolárium 5.000
utolsó vagyok
A fodrász kb évente 5000 ft, nem járok túl sűrűn, a kozmetikus pedig ingyen van(gyanta, szemöldökszedés meg ilyesmik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!