Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon le vagyok...

Nagyon nagyon le vagyok torve!? Mit tegyek? Kesobb konnyebb lesz? Bekuljek? Ez zsarolas?

Figyelt kérdés

A lenyeg, hogy nem egyeztunk meg. Vitaztunk. Mondtam, koltozzon el.

Mikor megkerdezte hogy biztos vagyok e benne mondani akartam neki, hogy ne menjen,beszeljuk meg. Csak hat meg elozott ezzel a mondattal :

"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?"

A szivem szakadt meg, de ugy ereztem akkor, hogy ez zsarolas amit mondott. Ugyan akkor duhos is voltam ra amiert ilyet mondott es elkuldtem. Most pedig sirok, mert egyedul maradtam egy nagyhazba lassan 3 honapos terhesen.

2014. júl. 6. 18:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Szerintem úgyis kibékültök, de ha nem az talán jobb lenne. Mindenesetre nem jó ha terhesen idegeskedsz, el is mehet a gyaerek. Úgyhogy nyugodj meg, aztán lesz ahogy lesz, végülis rosszul nem tudsz ebből kijönni, ha visszajön akkor annak fogsz örülni, ha nem jön vissza, akkor meg nem szivatjátok tovább egymást.
2014. júl. 6. 20:48
 42/48 anonim ***** válasza:
83%

"Igen

Utalom , ha valaki zsarol.

Kerdezte , hogy biztos e,mert , hogy o nem jon vissza es leszarja a gyereket ezentul. Nah ez a masik amit en zsarolasnak veszek. Ugy erzem, hogy nem is szeret. :'( igy azt mondtam menjen. "

Dehogynem te vagy. Szegény gyereket sajnálom, lesz egy nemtörődöm apja, meg egy mentálisan kihívásokkal küszködő anyja.

2014. júl. 6. 20:49
 43/48 anonim ***** válasza:
81%
Te egy hisztérika vagy. Elküldöd a párod, majd neked áll feljebb,hogy elmegy. Bunkó veled, de te még szülsz neki egy gyereket. Csak problémád van vele és ennek ellenére pitizel érte.
2014. júl. 6. 21:03
 44/48 anonim ***** válasza:

" Nem felek attol, hogy egyedul kell majd nevelnem a babot!"

Ebben igazad van, nagyon egyszerű. Szerintem ez a legfontosabb tanács a babnevelésről, a csíráztatásról. "Az első napokban tartsuk a csírákat jól szellőző, sötét helyen, kb. 28-30°C-on! Ha szobahőmérsékleten tartjuk az edényt, kicsit lassabban csíráznak ki a magok."

és persze, hogy te vagy az, ugyanaz az utolsó kommented, mint ez a kérdés:D

2014. júl. 6. 21:07
 45/48 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak , akik normalis valaszt irtak.
2014. júl. 6. 21:08
 46/48 anonim ***** válasza:

de ha már régebben is ennyire sz.ar volt a helyzet köztetek.. lusta, nem szeret melozni, csak a haverok..pénz probléma stb. stb. minek akartatok ti gyereket, hogy ennyire különböztök és elviselni se tudjátok a másikat??? hány évesek vagytok??

tényleg az lenne a legjobb, ha elvetetnéd..hát ilyen körülmények közé hogyan érkezik majd az a baba...?

2014. júl. 6. 21:21
 47/48 anonim ***** válasza:
66%
Jajj akkor te vagy az akinek a pasija elment diszkóba és itt pattogtál azon is.
2014. júl. 6. 21:50
 48/48 anonim ***** válasza:
77%

Kb.10 évvel le vagytok maradva a gondolkodásotokat illetően a korotoktól!

A másik kérdés is a tiéd, kár tagadni!

Úgyis visszafutsz hozzá, szóval nem kell aggódni, most csak kicsit bedrámáztál!

2014. júl. 6. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!