Mit gondoltok, számotokra a 2010-es év konnyebb, vagy nehezebb lesz, milyen terveitek vannak 2010 re?
Nagyon remélem, hogy mindenkinek konnyebb lesz mint ez volt. En remélem hogy végre kapok munkàt,olyat, amiben épp képzem magam, hogy sikerul majd a régen eltervezett lakàsfelujitàsba belefogni, illetve, hogy talàn megengedhetek majd egy kisautot magamnak..
Es Ti? Hogy gondoljàtok, hoz valami konyebbséget a jovo év az életetekben? Vannak nagyobb volumenu terveitek? :)
Hát persze, hogy jobb lesz!!!
Mi a kérdés?
15.26.
Milyen munkát keresel?
Mihez értesz?
Én is remélem,hogy sokkal jobb lesz(bár most sem panaszkodom),Inkább abban várok jó változást,hogy sikerül a páromnak a tanfolyam,és nem volt hiába való anyagi befektetés.Remélem,hogy a fiam sikeresen leérettségizik jövőre hisz neki nehezebb lesz a kortársaival szemben,mert külföldön érettségizik.Remélem,hogy a jelenlegi állásom megmarad,és emellett sikerül a másik állást is megkapnom..
Remélem,hogy végre 37 évesen sikerül majd jövőre letennem a jogosítványt.(eddig se időm,se pénzem,se lehetőségem nem volt rá).Remélem,hogy jövőre sem kell aggódnom a család egészségéért,és mindenki betegség nélkül vészeli át a 2010-es évet is.
JA! és Remélem 2010 karácsonyán a családdal tölthetjük az ünnepeket,mert idén ez sem jött össze..
Ennél az évnél csak könnyebb lehet...
És mindent meg is teszünk érte, új életet kezdtünk egy új országban, ahol van munka,és nem viszi el a fizetésünk felét az adó!!!!
Én is nagyon reménykedek h könyebb lesz, ahogy mint fentebb olvastam ti is ebben reménykedtek.
hát igen a remény hal meg utoljára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!