Mit gondoltok, számotokra a 2010-es év konnyebb, vagy nehezebb lesz, milyen terveitek vannak 2010 re?
Nagyon remélem, hogy mindenkinek konnyebb lesz mint ez volt. En remélem hogy végre kapok munkàt,olyat, amiben épp képzem magam, hogy sikerul majd a régen eltervezett lakàsfelujitàsba belefogni, illetve, hogy talàn megengedhetek majd egy kisautot magamnak..
Es Ti? Hogy gondoljàtok, hoz valami konyebbséget a jovo év az életetekben? Vannak nagyobb volumenu terveitek? :)
nekem elég rossz állásom van, de van munkám, úgyhogy nem panaszkodom. viszont teljesen ledöbbenek, hogy mennyi embernek nincsen munkája. és mindenki külföldre megy. egyre több ember a környezetmben is. tényleg ennyivel jobb külföldön?
mondjuk attól én is kiborulok, mikor megnézem a bérpapírunkat és kb. felét kapjuk, annak amit keresünk. de legalább "kapnánk vissza" belőle. közoktatás, egészségügy, közbiztonság..... hol vannak ezek?????
a 2010-es évtől én csak egy kisbabát szeretnék, családot tervezek.....
Nem is tudom. Egy év szerintem elég kevés idő, ahhoz hogy így meg lehessen mondani, hiszen sok "folyamat" nem megy végbe ennyi idő alatt.
Én idén bekerültem "álmaim iskolájába". a 2009. év végén és a 2010-esben a feladatom jól teljesíteni, kivívni a helyem, az elismerést, és rengeteget fejlődni. Hogy melyik a nehezebb, nem tudom.
szülők terve: lakásvétel, párizsi út tavasszal
én tervem: emelt szintű sikeres médiaérettségi, bekerülni a hőn áhított egyetemre, új pasi, több buli
17/L
Sikeres előrehozott német érettségi letétele (hála égnek ez esélyes), angol középfokú, szeptemberben angol érettségi, nyáron munka, ilyenek; ha elég pénz jön össze nyáron, akkor még jogsi is. Nehezebb lesz (ezek miatt), de nekem ez megéri, szeretek tanulni. Na meg még én nem szenvedek szerencsére hitelektől, számláktól.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!