Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, számotokra a...

Mit gondoltok, számotokra a 2010-es év konnyebb, vagy nehezebb lesz, milyen terveitek vannak 2010 re?

Figyelt kérdés

Nagyon remélem, hogy mindenkinek konnyebb lesz mint ez volt. En remélem hogy végre kapok munkàt,olyat, amiben épp képzem magam, hogy sikerul majd a régen eltervezett lakàsfelujitàsba belefogni, illetve, hogy talàn megengedhetek majd egy kisautot magamnak..

Es Ti? Hogy gondoljàtok, hoz valami konyebbséget a jovo év az életetekben? Vannak nagyobb volumenu terveitek? :)

2009. dec. 21. 15:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

nekem elég rossz állásom van, de van munkám, úgyhogy nem panaszkodom. viszont teljesen ledöbbenek, hogy mennyi embernek nincsen munkája. és mindenki külföldre megy. egyre több ember a környezetmben is. tényleg ennyivel jobb külföldön?

mondjuk attól én is kiborulok, mikor megnézem a bérpapírunkat és kb. felét kapjuk, annak amit keresünk. de legalább "kapnánk vissza" belőle. közoktatás, egészségügy, közbiztonság..... hol vannak ezek?????

a 2010-es évtől én csak egy kisbabát szeretnék, családot tervezek.....

2009. dec. 21. 15:46
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb!Anyám elmegy dolgozni, én pedig gimnáziumba. Több pénzünk lesz, én pedig megszabadulok az osztálytársaimtól.Tudom, a gimibe se lesznek sokkal jobb emberek,de legalább ott hozzáfoghatok a terveim megvalósitásához, sőt, már hozzá is fogtam.
2009. dec. 21. 15:48
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom. Egy év szerintem elég kevés idő, ahhoz hogy így meg lehessen mondani, hiszen sok "folyamat" nem megy végbe ennyi idő alatt.

Én idén bekerültem "álmaim iskolájába". a 2009. év végén és a 2010-esben a feladatom jól teljesíteni, kivívni a helyem, az elismerést, és rengeteget fejlődni. Hogy melyik a nehezebb, nem tudom.

2009. dec. 21. 15:54
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha csak ilyen lesz, mint a 2009-es, én már örülök! Van egy csodaszép kislányom, egy imádnivaló, jólelkű férjem, élnek a szüleim, van fedél a fejem fölött, munkánk, ételünk! Mindenkinek hasonló jókat! Boldog ünnepeket!
2009. dec. 21. 16:13
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Miután azok a személyek, akik irányítják és kézben tartják a világ 'könyvelését' és ennek szabályait, nem változnak, így könnyebb semmiképp. Tessék neten megkeresni: a pénz, mint adósság.
2009. dec. 21. 16:28
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Valószinü nehezebb lesz,de egyben a legboldogabb is!Mivel májusban születik meg az első kisbabánk,biztos eleinte nehéz lesz megbirkózni a feladattal,de már alig várom!Anyagilag ha minden igy marad már jó lesz.
2009. dec. 21. 17:42
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

szülők terve: lakásvétel, párizsi út tavasszal

én tervem: emelt szintű sikeres médiaérettségi, bekerülni a hőn áhított egyetemre, új pasi, több buli

17/L

2009. dec. 21. 18:16
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Én tanulmány szempontból könnyebbet várok, negyedik szemeszterem lesz, mindig azt mondják, hogy egyre könnyebb :) Munka szempontjából pedig várok a csodára!
2009. dec. 21. 19:14
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
2010-es terveim: telitalálatom lesz a lotton. végre teherbe esem és meg fogom tudni szülni a gyerekemet. . s ugy fogom tudni fizetni a lakáshitelemet hogy a családom nak nem kell segitenie...... reménykedem
2009. dec. 21. 23:01
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Sikeres előrehozott német érettségi letétele (hála égnek ez esélyes), angol középfokú, szeptemberben angol érettségi, nyáron munka, ilyenek; ha elég pénz jön össze nyáron, akkor még jogsi is. Nehezebb lesz (ezek miatt), de nekem ez megéri, szeretek tanulni. Na meg még én nem szenvedek szerencsére hitelektől, számláktól.

17/L

2009. dec. 22. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!