Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, számotokra a...

Mit gondoltok, számotokra a 2010-es év konnyebb, vagy nehezebb lesz, milyen terveitek vannak 2010 re?

Figyelt kérdés

Nagyon remélem, hogy mindenkinek konnyebb lesz mint ez volt. En remélem hogy végre kapok munkàt,olyat, amiben épp képzem magam, hogy sikerul majd a régen eltervezett lakàsfelujitàsba belefogni, illetve, hogy talàn megengedhetek majd egy kisautot magamnak..

Es Ti? Hogy gondoljàtok, hoz valami konyebbséget a jovo év az életetekben? Vannak nagyobb volumenu terveitek? :)

2009. dec. 21. 15:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Az én életem gyökeresem fog megváltozni. Első nyaram úgy, hogy van jogsim, már most elkezdtem fogyni, a nyáron meg aztán abszolút belehúzok. Végre megint lesz Bumeráng. Asszem egy picit jobb lesz, mint az idei, de ez még egyáltalán nembiztos.
2009. dec. 31. 23:51
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy idézet kedvenc sorozatomból (folyton ez jut eszembe most az új évről): "De hirtelen 2006-lett. És tudjátok a 2006-os év fantasztikus volt!" How I Met Your Mother.
2009. dec. 31. 23:55
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Tök ugyan olyan lesz mint az idei!Küszködünk egyik napról a másikra,hogy minden ki legyen fizetve.A férjem meg ugyan úgy nem fog törődni velem mint eddig.
2010. jan. 1. 08:44
 34/35 A kérdező kommentje:

Koszonom a vàlaszokat!

Volt egy fiatal làny, aki irta, hogy elhunyt az apukàja- oszinte részvétem, sok erot kivànok Neked!

Kivànom mindenkinek, hogy talàlja meg a szàmitàsàt,kapja meg a rég àhitott munkàt, talàlja meg a szerelmet, legyen békésebb ez az idei év, és vàljon valora minden amit szeretne - leginkàbb rajtunk mulik!!

2010. jan. 1. 11:17
 35/35 anonim válasza:
hát nekem a 2009 jó év volt, sose rosszabbat, idén pedig eddig csak rossz dolog ért, anyagilag nagyon a padlón vagyok, a közszféra sokkal rosszabbúl él idén, mint tavaly, legalábbis nálunk.
2010. febr. 19. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!