Mit gondoltok, számotokra a 2010-es év konnyebb, vagy nehezebb lesz, milyen terveitek vannak 2010 re?
Figyelt kérdés
Nagyon remélem, hogy mindenkinek konnyebb lesz mint ez volt. En remélem hogy végre kapok munkàt,olyat, amiben épp képzem magam, hogy sikerul majd a régen eltervezett lakàsfelujitàsba belefogni, illetve, hogy talàn megengedhetek majd egy kisautot magamnak..
Es Ti? Hogy gondoljàtok, hoz valami konyebbséget a jovo év az életetekben? Vannak nagyobb volumenu terveitek? :)
2009. dec. 21. 15:21
21/35 anonim válasza:
Én tervezek de a politika végez... Hát ennél rosszabb ne legyen,mint amilyen az idei év volt,pedig van rá esély,mert bajnait idézem szó szerint:"A 2010-es év kutyakemény év lesz..." Ennyit a dédelgetett tervekről,jó ha ezen a szinten fennt tudunk maradni,mint amin most vagyunk...
22/35 anonim válasza:
Jövő évi terveim között szerepel, hogy elkezdek kézilabdázni valahol a közelben vagy ha nem akkor belevágok egy csapat verbuválásába, erősítem a kondimat mert le akarom futni az első félmaratonomat...na és persze tanulni, hogy egy év kihagyása után újra kitűnő legyek...
23/35 anonim válasza:
Azt remélem, hogy megoldódnak végre az egészségügyi problémáim, és sikerül megnevelni és megtartani az infantilis pasimat. nyárra szeretnék egy kellemes külföldi utat a barátaimmal, a családban nyugalmat szeretnék és békességet, és hogy enyhüljenek az anyagi gondjaink. decemberben pedig szeretnék végre leállamvizsgázni.
24/35 anonim válasza:
Szeretnék egy tanfolyamot elvégezni és ezzel kapcsolatosan találni normális munkahelyet. Ja és szeretném ha rendeződnének a dolgaim/dolgaink a családdal meg ilyesmi...és remélem jobb lesz 2010,mint az idei év. :S
25/35 anonim válasza:
Január: remélem diploma. Legfontosabb viszont, hogy állásom legyen. 2010-ben találkozzam végre a Szerelemmel, év végére tegyem le az angol középfokot, ha össze tudom kaparni a pénzt (ha kapok persze melót) nyáron elmegyek pár napra Firenzébe, lefogyok, és nagyon szeretnék már végre boldog lenni!!!
26/35 anonim válasza:
Nehezebb lesz. Továbbtanulás, munka, fogyókúra,nyelvvizsgázás --> lesz minden! :D
27/35 anonim válasza:
Remélem, mindenképpen jobb lesz. 14 éves vagyok, és most, december 15-én elhunyt az Apukám...
28/35 anonim válasza:
Én is abban reménykedek,hogy jobb lesz.Találok munkát a tanfolyam után,lefogyok és talán meg tudok szabadulni a volt férjemtől(csak adná az Isten)
29/35 anonim válasza:
Csak jobb lehet, Én egészséget szeretnék, és egy párt aki szret és Én is szeretem. Ez ugye nem sok? 37/N
30/35 anonim válasza:
"párt aki szret és Én is szeretem"A Jobbik az a párt aki szeretni fog téged,jövőre szavazz rájuk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!