Édesapám halála után anyával maradtunk ketten 2010 05-ik hónapjában, s ebben az évben el vesztettem a két mamám, két papám és húgom is. Anya ezért változott meg?
Atya ég, nagyon kemény volt a 2010-es évetek.
Igen azt hiszem, hogy ez a változás oka, sztm anyukád el akar magától idegeníteni, ez egy önvédelmi reklex.
Nem akarja, hogy bárkinek az elvesztése jelentsem számára valamit, mert lehet lelkileg belepusztulna.
Jó ég, őszinte részvétem nektek.
Minden tiszteletem a tied, hogy így állod a sarat.
Érdemes lenne anyukádnak erről beszélni, ha nem megy akkor pedig érdemes lenne egy pszichológus bevonását szorgalmazni.
Úgy látom, hogy sajnos édesanyád képtelen ezt a mérhetetlen rázúdult gyászt feldolgozni egyedül és inkább megkeményítette a szívét, lelkét.
köszönöm szépen a válaszotokat de az orvost már próbáltam ... nagy nehezen sikerült rávenni a pszicholóia vizsgálatra
persze más ürüggyel és lehet hogy tényleg lehet hogy ezek lehetnek az okai amitmondtatok :/
Hát, ha ez nem hatott rá "olyan szinten", akkor mi??????
Részvétem, ezt nem is tudom, hogyan lehet túlélni.
Én nem értem az orvosokat, komolyan.
Meghalt a családjának a nagy része egy éven belül erre közlik, hogy az nem hatott rá?
Úristen, ehhez nem kell 5 év az orvosin.
Sajnos az a baj, hogy nem tudok igazán mit tancsolni pedig szeretnék.
Figyu lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de ha édesanyád szeret olvasni akkor oda kellene neki adni egy Csernus könyvet, azok nagyon jók.Komolyan.
Csernus: A NŐ a netről is le tudod tölteni.
nem bántani akarom, de kicsit úgy érzem, hogy édesanyád meghasonult és ez a pszichiátriai szakkönyvek szerint a skizofrénia kezdete...sztm érdemes lenne orvos után nézni mégis...és másodvéleményt kérni....
....az is mutatja, hogy kb másfél év sem telt el és már új barátja avn, úgy hogy meghalt a fél családja...ez így nem tiszta kép...túl sűrűek a hangulatingadozásai is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!