Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon le vagyok...

Nagyon nagyon le vagyok torve!? Mit tegyek? Kesobb konnyebb lesz? Bekuljek? Ez zsarolas?

Figyelt kérdés

A lenyeg, hogy nem egyeztunk meg. Vitaztunk. Mondtam, koltozzon el.

Mikor megkerdezte hogy biztos vagyok e benne mondani akartam neki, hogy ne menjen,beszeljuk meg. Csak hat meg elozott ezzel a mondattal :

"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?"

A szivem szakadt meg, de ugy ereztem akkor, hogy ez zsarolas amit mondott. Ugyan akkor duhos is voltam ra amiert ilyet mondott es elkuldtem. Most pedig sirok, mert egyedul maradtam egy nagyhazba lassan 3 honapos terhesen.

2014. júl. 6. 18:29
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
69%
akkor vázold fel kérlek pontosan miről és hogyan vitáztatok,mert így mindenki csak találgatni tud butus
2014. júl. 6. 19:12
 22/48 anonim ***** válasza:
35%
A 13-as olyan jogon ír "ilyeneket" rólad (bár való igaz, a stílusát talán nem a legjobban választotta meg), hogy ez itt egy nyilvános netes oldal, és te feltettél egy konkrétumok nélküli kérdést. Tehát a 13-as is csak találgat itt, mint mindenki más.
2014. júl. 6. 19:13
 23/48 A kérdező kommentje:
SEMMIRe nem vettem ra nem eroszakoskodtam vele. O is akarta a babat akkor nem ment volna viusgalatra. Nem aggodott volna miatt mikor vizsgalt stb... nem sajnalta a penzt, hogy ki kell fizetni a dokit.
2014. júl. 6. 19:16
 24/48 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul látom a leírtakból, de mintha kissé éretlenek lennétek nemcsak a házassághoz, de a gyerekhez és családhoz is. Számomra csak az derül ki, hogy erős érzelmi hullámzások tarkították eddig is a kapcsolatot, de ez most akkora hullám volt (lehet, hogy csak egy semmiségen), ami az egyik felet kidobta a partra, csak oda ne menjen egy macska, mert az elviszi előled. Próbálj meg magadba szállni és döntsd el, biztosan nem olyan nehéz, hogy csak pillanatnyi hév hatására mondtad, amit mondtál, vagy tényleg nem működne hosszabb távon a kapcsolatotok. Ha meg képes vagy visszacsalogatni, akkor a legnagyobb határozottsággal meg kell kezdened a nevelését (ha már drága anyja nem tette meg) és megtanítani neki minden házimunka elvégzésének a módját, hogy különb legyen, mint tahó haverjai (akik még ezt a "primitív", nem férfinak való munkát sem tudják elvégezni).
2014. júl. 6. 19:18
 25/48 anonim ***** válasza:
16%

Akkor meg ??? .. Csak nem olyan rossz ember ő ! Tényleg ne drámázz :-) !

Felhívtad már ?

2014. júl. 6. 19:20
 26/48 anonim ***** válasza:
Államtitok, hogy min vesztetek ennyire össze? Az kár, mert anélkül nehéz jó tanácsot adni... ugyanis nem mindegy, hogy az volt a vita tárgya, hogy mi legyen a vacsora, vagy az, hogy itt éljetek vagy Ausztráliában.
2014. júl. 6. 19:21
 27/48 anonim ***** válasza:
39%

hisztis liba vagy.

Közölted, hogy menjen, és még neked áll feljebb???

2014. júl. 6. 19:22
 28/48 A kérdező kommentje:

Bocsanat nem jo a telefonomon. Elnezest a hibakert.

1. Sose allt mellettem mikor az anyuja szidott csak nem tudom mire fel. Ult es hallgatott. Nem akarta hogy osszekoltozunk. Pedig mindenki mondta hogy jo iranyba valtozott a parom amiota velem van.

2. Igyekeztem ugy csinalni a dolgokat, hogy jo legyen neki. Nem csinal semmit. Van ugy, hogy alszik egesz nap. A kaja az kell neki.

Kommunikacio nulla! A problemakat keruli nem akarja megoldani, megbeszelni.

Asni is kene mert a csatornat nem lehet belenyomni a foldbe. Egy felorat asott a helyett , hogy a haverjanak szolt volna segitseg lett volna nah de o inkabb aludt egesz nap. Nyavog ha nincs penz, pedig mondta ne koltse el mert alig van. O szerinte lusta vagyok. Hat akkor nem lenne tiszta ruhaja, nem lenne allandoan friss kaja az asztalon es stb stb

2014. júl. 6. 19:27
 29/48 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom milyen az a nő, aki felhívná a párját, miután az közölte vele, hogy szarna a közös gyermekükre? Hát önálló egzisztenciátok biztosan nincsen. De azért nem mindent tennék meg a pénzért sem, ha bocsánatot kérne sokszor, akkor visszaengedném. Mondjuk hozzátartozik, hogy nekem van lakásom, egzisztenciám és nem ijedek meg attól sem ha egyedül kell felnevelnem a gyereket, ha már véletlen egy tahóval sikerült összehoznom.
2014. júl. 6. 19:27
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, én feladom... elvesztettem a fonalat, már nem tudom, hogy a férjed a főgonosz, az anyósod, vagy a haverok. De most már arra tényleg kíváncsi vagyok, nulla kommunikáció mellett min tudtatok ennyire összeveszni?
2014. júl. 6. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!