Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lesz konnyebb nelkule?...

Mikor lesz konnyebb nelkule? Hogyan szoktatok meg a tavkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tavkapcsolatot kezdtunk a parommal, kulon varoasba koltoztunk...eloszor en voltam aki jobban tamogattam az otletet, most meg en vagyok jobban kibukva ettol az egesztol...nincs szo feltekenysegrol, bizalomhianyrol, egyszeruen HIANYZIK...mar ket napja nem sirtam...de ma megint ramtort...iszonyu nelkule, hogy nem foghatom a kezet...iszonyu este ugy lefekudni, hogy 300 km van koztunk, es tudom, hogy ha minden oke akkor 3 het mulva lathatom ujra...talan ha lefoglalom magam konnyebb lesz...igaz minden nap beszelunk, barmikor hivhatom, de az nem ugyanaz...2 ev mindennapos egyuttlet utan ez iszonyu erzes...es a dontes jopar evre szol......:(

20-L

2009. okt. 2. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 évig jártam úgy egy sráccal, h csak hétvégeken és iskolai szünetekben találkoztunk, akkor sem együtt laktunk. Még az is elég nehéz volt, de hét közben amúgy is rengeteg dolga volt mindkettőnknek és még fiatalok is voltunk az együttéléshez.

Miért döntöttetek úgy 2 év után, hogy ilyen messzi költöztök? Munka? Suli? Mindkettő? Jó pár évig? Havonta találkoztok? Hát, nem tudom, hogy ezt hogy lehet "jól" kibírni. Az egy dolog, hogy ha lefoglalod magad, talán kevésbé érzed majd magad rosszul, de egy ilyen távkapcsolatot csak úgy lehet és érdemes bevállalni, ha valami nagyon ütős ok van rá, ami miatt és után ezerszer jobb lesz majd a közös életetek. Ha így van, akkor is muszáj, hogy tudd a végét, hogy lehessen várni, ha még azt sem tudjátok, hogy ez meddig fog tartani, nagyon-nagyon nehéz lesz.

2009. okt. 2. 21:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Suli es melo miatt...a lenyeg, hogy neki legalabb 6 ev(de meg tobbet is bevallalna talan...), ha ugyes vagyok akkor nekem 4...tehat legkozelebb 4 ev mulva koltozhetunk ossze...es nekem ez borzaszto nagy idonek tunik...o az eletem, es mar eljegyzesrol is szo van meg az egesz eletunket egyutt tervezzuk, de ezt nem tudtuk maskepp megoldani...kicsit nehezebb mint hittem:( koszi a valaszod!!!
2009. okt. 2. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmetekben, a hűségetekben nem kételkedek. De a 300 km. egymástól jópár évig nem valószínű, hogy kiállja a próbát. Egyszerűen azért mert vannak dolgok, amiket csak egymás közelében lehet megoldani és a személyes jelenlét elengedhetetlen. A másik dolog, hogy mindkettőtöket más-más hatások érnek, más-más emberekkel fogtok találkozni, más-más barátok csapódnak hozzátok. Ezek a jelenségek mind-mind alakítják az embert. Ha csak átmeneti /néhány hónapos / távollétről lenne szó, biztos, hogy mindketten kibirnátok. De így???! - Bár ne legyen igazam!
2009. okt. 2. 21:29
 4/12 A kérdező kommentje:

hat bar ne lenne igazad!

sajnos neha nekem is atfut az eszemen, hogy mekkora nagy ido az a 3-4 ev...:(

de semmiert nem hagynam el, es az O szavaiban is erzem, hogy biztos az erzeseiben...sajnos ezt nem lehet tudni elore...:(

koszi a valaszod neked is

2009. okt. 2. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet birni.Az én férjem kamionos és 3-4 hetente jön haza.Ugyan az.Fontos,hogy szeresd,hogy bizz benne.Ja és bár tudom nem vigasz 3 hét után mámorito az a pár nap.Ja és van már webkamera stb.Ha igazán szereted akkor ez nem nagy ügy.Egy kismama:).ui: 5 éve igy élünk,hiányzik nagyon de a lényeg a szerelem és a bizalom.
2009. okt. 2. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Bár én még soha nem éltem távkapcsolatban,nem is szeretnék!

Belehalnék,de ha nem is,akkor belebolondulnék a hiányába!

Én nem tudnám megszokni,ha meg már megszokod,akkor az szerintem nem is ugyanaz a kapcsolat...

2009. okt. 2. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
21.47 -es vagyok.21.53-as nak üzenem.Mi elötte 3 évet éltünk együtt.utánna kezdte a kamionozást.Persze,hogy írto nehéz,de hidd el még mindig ugy szeretjük egymást,mint az első években.És ez nem azon mulik,hogy veled van e minden nap,hanem azon hogy tudd ő az igazi akire mindig számithatsz,és tudod,hogy ez a szerelem erősebb bárminél.TAPASZTALAT.az évek engem igazolnak.
2009. okt. 2. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Elhiszem,hogy ugyanúgy szeretitek egymást,de én akkor sem élném túl...talán túlságosan is függő vagyok :)
2009. okt. 2. 23:32
 9/12 A kérdező kommentje:

koszonom:) remelem kibirjuk:)

es majd jo tapasztalatokat mondhatok el:D

bizom nagyon:)

2009. okt. 3. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:
En azt mondom,hogy erezd jol magad es hasznalj ki minden percet amit vele tolthetsz. Az egyetem alatt sok kapcsolatot lattam olyan okbol szetmenni,hogy messze tanultak egymastol es mindketten egymas miatt buslakodtak. Aztan mikor az egyikuknek lett egy jo tarsasaga nem merte elmondani a masiknak,hogy jol erzi magat. Ennek az lett a vege,hogy szetmentek. Most akaratlanul mindkettotoknek uj haveri tarsasaga lesz,de ha engeditek,hogy jol erezetek magatokat es kozben husegesek vagytok egymashoz,akkor hamar elrepul ez a par ev. En 3 evig voltam nagyon messze a ferjemtol(kulfoldon dolgozott),csak fel evente tudtunk talalkozni,ugyhogy tudom,h nagyon nehez,de ha o az igazi siman birni fogjatok.
2009. okt. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!