Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lesz konnyebb nelkule?...

Mikor lesz konnyebb nelkule? Hogyan szoktatok meg a tavkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tavkapcsolatot kezdtunk a parommal, kulon varoasba koltoztunk...eloszor en voltam aki jobban tamogattam az otletet, most meg en vagyok jobban kibukva ettol az egesztol...nincs szo feltekenysegrol, bizalomhianyrol, egyszeruen HIANYZIK...mar ket napja nem sirtam...de ma megint ramtort...iszonyu nelkule, hogy nem foghatom a kezet...iszonyu este ugy lefekudni, hogy 300 km van koztunk, es tudom, hogy ha minden oke akkor 3 het mulva lathatom ujra...talan ha lefoglalom magam konnyebb lesz...igaz minden nap beszelunk, barmikor hivhatom, de az nem ugyanaz...2 ev mindennapos egyuttlet utan ez iszonyu erzes...es a dontes jopar evre szol......:(

20-L

2009. okt. 2. 21:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
koszi:)
2009. okt. 7. 21:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2016. dec. 21. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!