Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vészeljem túl a távkapcso...

Hogy vészeljem túl a távkapcsolatot?

Figyelt kérdés

1,5éve vagyunk együtt a barátommal,egyhéten kétszer találkoztunk 3-4napot voltunk együtt, most viszont az ő munkájából kifolyólag budapestre költözik, én pedig maradok siófokon. igaz ez a munka mindössze 6-7 hónap lesz, és ünnepnapokon, valamint hétvégéken hazajárhat egy napra. én nagyon ragaszkodó vagyok ezt a korábbi 3-4 napot is nehezen birtam mindig többet szerettem volna vele lenni, ugyhogy nem tudom hogy fogom birni ezt a 6-7hónapot. segitsetek.adjatok tanácsot kérlek, nagyon nehezn birom már most is hogy tudom mi vár ránk.:(

előre is köszönöm a válaszokat

2009. júl. 24. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Nem tudom, hogy olvastad-e ezt a topikot, de érdemes lenne. Én voltam az első válaszoló ott. Remélem, hogy tud erőt adni a folytatáshoz, hogy ne adjátok fel!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2009. júl. 24. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Hasonló cipőben járok, gyakorlatilag együtt élünk a barátommal, most az egyetem miatt azonban csak két-három hetente találkozhatunk majd egy-két napnyit. Mi webkamerát, mikrofont, közös játékot szereztünk be, s reménykedünk, hogy menni fog. Nem lesz könnyű, s egy távkapcsolatot már végigszenvedtem, de fél évet ki lehet bírni gond nélkül, főleg ha az ünnepeket együtt tölthetitek, esetleg te is meglátogathatod te is. A lényeg, hogy beszéljetek sokat továbbra is, és találjatok valami közös időtöltést messziről is, legyen az online társasjáték, csetszoba, szerepjáték.

Sok sikert, és kitartást!

2009. júl. 24. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Négy évet éltem úgy, hogy férjem külföldön dolgozott, én pedig itthon voltam a gyerekkel. Abban az időben csak másfél év után mehettem hozzá először. Mobiltelefon sem volt. Kitartóan, őszinte szerelemmel és ragaszkodással vészeltem át ezeket az éveket, de mivel kilátástalan volt a további közös életünk, 7 év után elváltunk. Ha szereted a párod, kibírod a találkozásig. Ez egy igazi szakító próba.
2009. júl. 24. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!