Nagyon nagyon le vagyok torve!? Mit tegyek? Kesobb konnyebb lesz? Bekuljek? Ez zsarolas?
A lenyeg, hogy nem egyeztunk meg. Vitaztunk. Mondtam, koltozzon el.
Mikor megkerdezte hogy biztos vagyok e benne mondani akartam neki, hogy ne menjen,beszeljuk meg. Csak hat meg elozott ezzel a mondattal :
"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?"
A szivem szakadt meg, de ugy ereztem akkor, hogy ez zsarolas amit mondott. Ugyan akkor duhos is voltam ra amiert ilyet mondott es elkuldtem. Most pedig sirok, mert egyedul maradtam egy nagyhazba lassan 3 honapos terhesen.
Mondani akartam neki, hogy ne menjen de megelozott o mondta lefogja szarni!!! Volt meg par olyat mondata anno ami az se volt kismiska!!!!
Jah hogy ti meg ezek utan olebe tudnatok ugrani es sirva mondani , hogy ne menj el????
"ABORTUSZ ELLENES VAGYOK!!!"
Jó. Ez a te dolgod. Én viszont hisztérika-ellenes vagyok, egyenesen kiütéseket kapok azoktól a soha-fel-nem-nőtt kislányoktól, akik számára a pasi csak potenciális spermabank, akik nem akarnak mást, csak szülni, utána hóttig ráteketredni a gyerekre, mert "ők aztán szeretik a gyerekeket". A nagy büdös frászt! Egy személyt SEM szeretsz, tündérke, magadon kívül.
A babát nem ő akarta, hanem te. Különben úgy rohannál abortuszra, hogy a porod se látszana.
Jah es hozza teszem azt mondta, fontosak a haverok!!! Ferfi munkat nem vegez el otthon. Mindent a fulebe kell ragni!!
JAh es nem hisztizem!!! Nem ez az elso vitank mar!!!
Még jó ,hogy fontosak a haverok ,barátok ... attól mert még apa lesz nem szűnik meg számára a külvilág.
Érdekes vagy te is ... hogy lázítod az embereket a párod ellen ! -.- Remélem nem vagy mindig ilyen és csak a hormonok hatása ...
Hogy te milyen undorito cagy 13as!!! Tervezet babavolt. Nehezen jott ossze. Megsirt is mikor kozoltem babas vagyok.
En nem csak ugy szulni akarok hogy eltartsanak!!!! Van munkam vagyis dolgoznek ha nem kozolte volna velem a doki, hogy pihenes van.
MILYen jogon irsz ilyet en rolam?? Nem is ismersz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!