Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon le vagyok...

Nagyon nagyon le vagyok torve!? Mit tegyek? Kesobb konnyebb lesz? Bekuljek? Ez zsarolas?

Figyelt kérdés

A lenyeg, hogy nem egyeztunk meg. Vitaztunk. Mondtam, koltozzon el.

Mikor megkerdezte hogy biztos vagyok e benne mondani akartam neki, hogy ne menjen,beszeljuk meg. Csak hat meg elozott ezzel a mondattal :

"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?"

A szivem szakadt meg, de ugy ereztem akkor, hogy ez zsarolas amit mondott. Ugyan akkor duhos is voltam ra amiert ilyet mondott es elkuldtem. Most pedig sirok, mert egyedul maradtam egy nagyhazba lassan 3 honapos terhesen.

2014. júl. 6. 18:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyire semmirekellő a párod, akkor meg mégis miért terveztél vele gyereket? Nekem is volt ilyen pasim, 5 évig voltam vele együtt, addig igyekeztem nevelgetni, hát fiatal voltam és hülye, de azért azt tudtam, hogy nem lenne jó ötlet gyereket szülnöm neki. Kidobtam, néhány hónap múlva máris terhes lett a következő barátnője és természetesen szarik a gyerekre, szerintem tartásdíjat se fizet.
2014. júl. 6. 19:30
 32/48 A kérdező kommentje:
Felhivtam de a novere vette fel es kozolte nem fogja felkelteni az occset pihenje ki magat. Mondtam neki hogy nem dolgozott tegnap mire fel pihenjen egesznap??? Mindegy szoval alszik o nagysaga
2014. júl. 6. 19:34
 33/48 anonim ***** válasza:
84%
Én mondtam, hogy ne hívd fel, viszont a testvére reakciójából úgy tűnik, hogy a család sem kedvel téged igazán, lehet, hogy most rá fogják beszélni, hogy ne menjen vissza hozzád. Legalábbis nálunk simán megcsinálják ezt anyósomék, csak a férjem általában leállítja őket, de néha be tudják kavarni őt is.
2014. júl. 6. 19:39
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, akinek a vőlegénye elment tegnap bulizni és egy haver hívta fel őt?

ha nem, legyek legjobb barátnők, mert ő szintén terhes, a barátja egy idióta, és ő maga hisztis.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. erről a kérdésről beszélek.

2014. júl. 6. 19:42
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kizárásos alapon ő az !
2014. júl. 6. 20:01
 36/48 anonim ***** válasza:
95%

"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?" "

Aki ilyent mond, az menjen!!!!!

2014. júl. 6. 20:03
 37/48 anonim ***** válasza:
88%

Ööööö egy apróság nem világos...

Miért is nem hagytad már évekkel ezelőtt ott ezt a barmot?

Szóval büdös neki a munka, téged a cselédjének tartott, te meg még szülnél is neki... Fölfoghatatlan számomra, hogy ilyen emberek tényleg léteznek.

Csomagold össze a cuccait, ha vannak még nálad, dobd ki az ajtó elé és írj neki egy SMSt, hogy jöhet érte, aztán viszlát.

2014. júl. 6. 20:09
 38/48 A kérdező kommentje:

Nem en vagyok az!!!

Nah anyukaja is azt hiszi , hogy a kisfia 10 eves es nem szabad kocsiba ulni ,mert baj lesz vele. Jah es nem engedte, hogy a parom be vigyen a varosba epp uhra kellett akkor menni.

Igyekeztem megfeleni az anyukajanak. De ra jottem , hogy nem felelhetek meg mindenkinek!!!

Nagyim se erti miert voltam jo par evig.

Nagyim hallani sem akar rola azok utan, hogy kijelentette leszarja a gyereket. Nem felek attol, hogy egyedul kell majd nevelnem a babot! Anyum alig varja, hogy unokazon :) :) anym nem engedi, hogy letort legyek.

2014. júl. 6. 20:39
 39/48 A kérdező kommentje:
Nagyim se ertette , hogy miert voltam egyutt jo par evig vele. Mondta hamarabb meg kellett volna mar megtenni.
2014. júl. 6. 20:42
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod nem te vagy? Érdekes o.O .Csak egy kis szösszenet a tegnapi kérdésből : "... Utalom , ha valaki zsarol.

Kerdezte , hogy biztos e,mert , hogy o nem jon vissza es leszarja a gyereket ezentul. Nah ez a masik amit en zsarolasnak veszek."

2014. júl. 6. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!