Nagyon nagyon le vagyok torve!? Mit tegyek? Kesobb konnyebb lesz? Bekuljek? Ez zsarolas?
A lenyeg, hogy nem egyeztunk meg. Vitaztunk. Mondtam, koltozzon el.
Mikor megkerdezte hogy biztos vagyok e benne mondani akartam neki, hogy ne menjen,beszeljuk meg. Csak hat meg elozott ezzel a mondattal :
"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?"
A szivem szakadt meg, de ugy ereztem akkor, hogy ez zsarolas amit mondott. Ugyan akkor duhos is voltam ra amiert ilyet mondott es elkuldtem. Most pedig sirok, mert egyedul maradtam egy nagyhazba lassan 3 honapos terhesen.
Te vagy az, akinek a vőlegénye elment tegnap bulizni és egy haver hívta fel őt?
ha nem, legyek legjobb barátnők, mert ő szintén terhes, a barátja egy idióta, és ő maga hisztis.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. erről a kérdésről beszélek.
"Biztos , hogy menjek, mert nem jovok vissza es lefogom szarni a gyereket!?" "
Aki ilyent mond, az menjen!!!!!
Ööööö egy apróság nem világos...
Miért is nem hagytad már évekkel ezelőtt ott ezt a barmot?
Szóval büdös neki a munka, téged a cselédjének tartott, te meg még szülnél is neki... Fölfoghatatlan számomra, hogy ilyen emberek tényleg léteznek.
Csomagold össze a cuccait, ha vannak még nálad, dobd ki az ajtó elé és írj neki egy SMSt, hogy jöhet érte, aztán viszlát.
Nem en vagyok az!!!
Nah anyukaja is azt hiszi , hogy a kisfia 10 eves es nem szabad kocsiba ulni ,mert baj lesz vele. Jah es nem engedte, hogy a parom be vigyen a varosba epp uhra kellett akkor menni.
Igyekeztem megfeleni az anyukajanak. De ra jottem , hogy nem felelhetek meg mindenkinek!!!
Nagyim se erti miert voltam jo par evig.
Nagyim hallani sem akar rola azok utan, hogy kijelentette leszarja a gyereket. Nem felek attol, hogy egyedul kell majd nevelnem a babot! Anyum alig varja, hogy unokazon :) :) anym nem engedi, hogy letort legyek.
Azt mondod nem te vagy? Érdekes o.O .Csak egy kis szösszenet a tegnapi kérdésből : "... Utalom , ha valaki zsarol.
Kerdezte , hogy biztos e,mert , hogy o nem jon vissza es leszarja a gyereket ezentul. Nah ez a masik amit en zsarolasnak veszek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!