Mit szólnál hozzá ha hasonló történne veled? Én kiakadtam.
A következő történt:
Mélyponton van a házasságom a férjemmel,különböző okok miatt.
Tegnap kapott egy levelet a kedves kolléganőjétől az iwiwre.A következő volt benne:
"Látom mégis fent vagy az iwiwen.
-gyönyörű feleségem van akit imádok(ez egy kép alá volt írva)-Akkor hogy is van ez?Hah?Miről beszélünk?
Puszi"
Erre én írtam neki a férjem nevében a köv:
"-Miről is beszélünk?"
Ő ezt válaszolta:
"Nem értem mi van veled.Nekem nyomod a sódert hogy ilyen rossz meg olyan rossz a házasságod közben meg az adatlapod alapján boldog vagy?
Van msn-ed?"
Nem szoktam levelek után kutatni,de tegnap jött egy megérzés,hogy meg kell néznem...és tessék!
Ti mit szólnátok ehhez ha ez veletek történne?Nagyon felháborított,mert szerintem velem kellett volna megbeszélnie a gondjait nem egy 'barátjával'.Teszem hozzá soha nem halottam még a csaj nevét,nem is láttam,nem is mondta a férjem.Kérdőre vontam a férjem aki azt mondta túlreagálom...pffff
Szerintem nem!
Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.
Nos?
Lehet, h. eddig még csak fűzögette párod a csajt, de az tisztán látszik, h.ha még nem is történt semmi, azért a nőci szeretné. Ha rajta múlik, fog is, hidd el. Hiszen felelősségre vonja, h. miért van a feleségével képe, boldog képe fent.
Voltam hasonló helyzetben én is.
Volt egy kis különélésünk a párommal, mert folyton skypon írogatott valakinek, és nekünk bútort szerelt össze, neki meg ugyanakkor írta meg, h. csinosítja számára a legénylakását. (Amúgy a velem közös családi házát)Mire tárgyalásra került a sor,visszakönyörgött engem a kisgyerekkel. Ismerősöktől tudtam meg, hogy az iwiwr-en elváltként, majd egyedülállóként hirdette magát. Mikor felelősségre vontam, azt mondta, ha végleg visszaköltözöm leveszi, és tesz fel közös képeket. Azóta letörölte, most kapcsolatban megnevezéssel, gyerekes képek nélkül van fent.Rrájöttem, a nő előtt nem meri kiírni, h. házas, és nem tesz fel a gyerekünkről sem képet, akiről ugyan tud, csak a friss eseményeket nem meri vele tudatni. Mikor rákérdezek, úgy állítja be, h. szekálom. Pedig tudom, h. egy ugyanilyen szitu miatt van, a nő előtt nem meri felvállalni, h. újra együtt vagyunk. Tudom, h. egy ideig még találkozgattak, de már vége. Annyi mindent hazudott neki a mi új életünkről, meg a máshol élésünkről, h. már nem meri a valóságot bevállalni.
Viszont a férfiak nem szeretik, ha beleolvasnak a leveleikbe. Ezen keresztül nem is fogsz hatni rá, csak kikéri magának. Azt nem teheted, h. az ő nevében írsz, mert a végén az lesz, h. Te megfolytod az ellenőrzéseddel. Itt a felelősségre vonással nem mész semmire. Ilyet azok tanácsolnak, akik még sosem voltak megcsalva. Nem hazudozó típus a férjük stb. Azok könnyen mondják, h. ők bezzeg kiabálnának, meg a sarkukra állnának.
Ha még fontos Neked,alapjaiban hozzátok rendbe a házasságotokat, és akkor nem fog másokkal megbeszélni dolgokat. Szerezzetek együtt kellemes élményeket, azt mondjuk igyekezz megakadályozni, h. másokhoz fűzzék ilyenek. (Munkahelyi buli, kirándulás) Arra ügyelj, h. Veled ne csak a szürke hétköznapok, meg a gondok legyenek, mert akkor a másik karjába menekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!