Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha hasonló...

Mit szólnál hozzá ha hasonló történne veled? Én kiakadtam.

Figyelt kérdés

A következő történt:

Mélyponton van a házasságom a férjemmel,különböző okok miatt.

Tegnap kapott egy levelet a kedves kolléganőjétől az iwiwre.A következő volt benne:

"Látom mégis fent vagy az iwiwen.

-gyönyörű feleségem van akit imádok(ez egy kép alá volt írva)-Akkor hogy is van ez?Hah?Miről beszélünk?

Puszi"

Erre én írtam neki a férjem nevében a köv:

"-Miről is beszélünk?"

Ő ezt válaszolta:

"Nem értem mi van veled.Nekem nyomod a sódert hogy ilyen rossz meg olyan rossz a házasságod közben meg az adatlapod alapján boldog vagy?

Van msn-ed?"

Nem szoktam levelek után kutatni,de tegnap jött egy megérzés,hogy meg kell néznem...és tessék!

Ti mit szólnátok ehhez ha ez veletek történne?Nagyon felháborított,mert szerintem velem kellett volna megbeszélnie a gondjait nem egy 'barátjával'.Teszem hozzá soha nem halottam még a csaj nevét,nem is láttam,nem is mondta a férjem.Kérdőre vontam a férjem aki azt mondta túlreagálom...pffff

Szerintem nem!

Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.

Nos?

2010. jan. 6. 15:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem részben jogos a kiakadásod, velem is volt hasonló, általában nekem is bejönnek a megérzéseim.

VISZONT!

Azt írod, hogy mélyponton vagytok. Valószínűleg nem törődsz vele eléggé, ezért van ideje ilyen beszélgetésekre és levelekre.

Ha még szereted, akkor kezdj vele foglalkozni, próbálj meg beszélgetni, találj ki közös programot.. stb.. Persze csak akkor, ha még fontos számodra és meg akarod menteni a házasságotokat. Addig örülj, amíg csak beszél másokkal és nem mást tesz.

32/N

2010. jan. 6. 15:45
 12/41 anonim ***** válasza:
63%

A kérdés az, hogy meg akarod-e menteni a házasságodat. Ha nem, akkor ez is egy ok a válásra.

ha viszont igen, akkor azt tudom mondani, hogy lépj túl ezen a kolléganős sztorin. Te magad írtad, hogy mélyponton van a házasságod. Ha így van, akkor nem csoda, hogy másokkal beszéli meg a problémáit. A kolléganővel valószínűleg flörtölgetés lehetett, vagy a hölgyemény rá akart mászni (ezt bizonyítja a vádló hangnem a levelében) de a férjed nem adta be a derekát. Ezt szinte biztosra veszem hogy így történt.

De ettől még higgadtan beszélhetsz a férjeddel, hogy hogyan legyen tovább.

2010. jan. 6. 15:47
 13/41 anonim ***** válasza:
40%
teljesen az utolsóval értek egyet
2010. jan. 6. 15:47
 14/41 anonim ***** válasza:
88%
Ezek a 'barátok' mindig azt mondják, hogy így becsüld meg, meg úgy becsüld meg, de állítom, egyikük sem bírná túl sokáig vele kapcsolatban.Nagyon könnyen jár a szájuk, kívülről minden könnyebbnek tűnik, de az ilyen nők nem véletlenül vannak egyedül és nem véletlenül akarják lecsapni a férfiakat a feleségeik kezéről a nagy 'barátságukkal'.
2010. jan. 6. 15:51
 15/41 anonim ***** válasza:
25%

Ha a férjed helyébe lennék,repülnél, de azonnal. Mi az, hogy belekutatsz a leveleimbe? Mi az, hogy válaszolsz is helyettem?

Undorító szokás.

A férjet sem menti semmi a flörtölésért, de a magánlevéltitok kifürkészése cserében a Btk. szerint még büntetendő is.

16/41 anonim ***** válasza:
19%

szerintem is túlreagálod. miért nem veled beszéli meg? nem te írtad, hogy mélyponton vagytok? az ilyesmi, vagyis a mélypont úgy kezdődik, hogy egyre kevesebbet beszélünk egymással.

az, hogy belenéztél a levelesládájába, elég szomorú. privát, személyes dolog az ilyesmi, aminek még egy házastársnak sincs köze. ehhez akkor sincs jogunk, ha jóban vagyunk a párunkkal.

többek között ezért is megy tönkre sok kapcsolat, mert egy csöppnyi magánélete sem lehet már sokaknak a párjuk miatt.

17/41 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom ahogy a 15:27es.

A 15:34esnak pedig:

Nem szoktam elolvasni a leveleit,se a telefonjában nem turkálok.Valóban az volt az érdekes,hogy jött egy megérzés...de nem magyarázkodok.És nem ellenőrizgetem.

Ő jár kel mindenfelé,én meg a nap 24órájában itthon ülök a 10hónapos fiammal...már teljesen befordultam.Nemrég költöztünk új városba,semmi barátom,ismerősön nincs.

Szerintem nem csalt meg 'csak' flörtölget.Nálam ez is kiveri a biztosítékot!

Egyébkén a hölgyike egy 3rom gyermekes,elvált,8évvel idősebb anyuka....

2010. jan. 6. 15:55
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha rossz a kapcsolatotok, nem csoda, ha nem veled akarja azt megbeszélni. Először is ezen kellene segíteni. Ezek szerint mindketten érzitek, hogy valami gond van, de nem tudtok/akartok vele még igazán szembe nézni? Vagy jó ez így? Esetleg éppen arra vártok, hogy a másik fél lépjen?

Egyetlen kérdésbe sűrítve a lényeg: AKAROD te ezt a házasságot, vagy inkább szeretnéd, ha vége lenne?

Ez a fő kérdés. Persze, jogod van kiakadni, törhetsz-zúzhatsz, kiabálhatsz, számon kérheted, meg még egy csomó mást is tehetsz. Olyanok is lesznek körülötted, akik jártak már hasonló cipőben, biztosan együttérzést is fogsz kapni. Ez mind lehetséges.

Ha azonban úgy döntesz, hogy kell neked ez az ember, akivel házasok vagytok (tehát valaha valószínűleg nagyon szeretted őt), akkor javaslom azt a nézőpontot, hogy mi az, ami segít és mi az, ami ront a kapcsolatotokon? Mert lehet, hogy végig úgy fogod érezni, hogy igazad volt, de mégis elveszítesz a folyamat végére valami fontosat. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy néha úgy érzed majd, áldozat vagy, a végére mégis nyerni fogsz. Ezek a lehetőségek ilyenkor mind adottak. Csak túl könnyű reflexből rosszul reagálni, mert ezt tanultuk, ezt csinálják a többiek is, ez az "elvárás".

Ui.: És nyugodtan kérj segítséget szakembertől! Ez nem szégyen.

2010. jan. 6. 15:56
 19/41 A kérdező kommentje:

Kérdeztétek miért nem beszéljük meg...Én próbáltam 100szor,de nem változik semmi...

Bezzeg ha én tettem volna hasonlót...pfff

Egyébként meg ő az aki mindig a telefonomban turkál és a email-emben matat.

Nem foglalkozik velünk.És agresszív velem.

2010. jan. 6. 16:01
 20/41 A kérdező kommentje:

Te aztán komoly figura lehetsz....

"Ha a férjed helyébe lennék,repülnél, de azonnal. Mi az, hogy belekutatsz a leveleimbe? Mi az, hogy válaszolsz is helyettem?

Undorító szokás.

A férjet sem menti semmi a flörtölésért, de a magánlevéltitok kifürkészése cserében a Btk. szerint még büntetendő is."

2010. jan. 6. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!