Mit szólnál hozzá ha hasonló történne veled? Én kiakadtam.
A következő történt:
Mélyponton van a házasságom a férjemmel,különböző okok miatt.
Tegnap kapott egy levelet a kedves kolléganőjétől az iwiwre.A következő volt benne:
"Látom mégis fent vagy az iwiwen.
-gyönyörű feleségem van akit imádok(ez egy kép alá volt írva)-Akkor hogy is van ez?Hah?Miről beszélünk?
Puszi"
Erre én írtam neki a férjem nevében a köv:
"-Miről is beszélünk?"
Ő ezt válaszolta:
"Nem értem mi van veled.Nekem nyomod a sódert hogy ilyen rossz meg olyan rossz a házasságod közben meg az adatlapod alapján boldog vagy?
Van msn-ed?"
Nem szoktam levelek után kutatni,de tegnap jött egy megérzés,hogy meg kell néznem...és tessék!
Ti mit szólnátok ehhez ha ez veletek történne?Nagyon felháborított,mert szerintem velem kellett volna megbeszélnie a gondjait nem egy 'barátjával'.Teszem hozzá soha nem halottam még a csaj nevét,nem is láttam,nem is mondta a férjem.Kérdőre vontam a férjem aki azt mondta túlreagálom...pffff
Szerintem nem!
Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.
Nos?
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha a hölgy így reagált arra, hogy ő boldog, akkor nem egy barát, hanem szerető.
Nagyon sajnálom, én is áttéltem, tudom milyen. Hiába kérdezed, ugyis hazudnak. :(
Igazad van,nem reagálod túl. Jogos a kiakadásod... sajna Én is jártam már így...
Próbáld Vele tisztázni...
szurkolok!!:)
igy már én is jártam!
de imádom a párom és hát elnéztem neki nemvettem tudomást róla amugys összevissza hazudgált erröl az egészröl tagadta az egészet mikor nemvolt rajta mit ugyanis én beszéltem a csajjal a párom nevében!azthán teltek multak napok ujból felbukkant az a kis szutyok,összevesztem a párommal de nemszakitottam vele!!rá egy évre én is félreléptem de még most is 1ütt vagyunk!!szerintem ne rendezz jelenetet ne féltékenykedj!!!!
Hát...
Azért ilyen nincs....én kiakadnék először az biztos...az első az lenne, hogy ordibálnék a férjemmel egyet...(mert néha meggondolatlan vagyok...:()
Mikor lehiggadtam akkor magamba szállnék, hogy vajon mit rontottam el vajon én? Rontottam-e el valamit? Van-e valami a kapcsolatunkban ami tabu? amit nem tudok megbeszélni a férjemmel? vajon tényleg boldogak vagyunk-e? vagy "jogos" amit a kolleganő állít...
Aztán higgadtan(!) beszélnék a férjemmel a dolgokról...őszintén a szemébe néznék, mert valószínű akkor észre venném ha mellébeszélne...megpróbálnám megoldani a konfliktust, BESZÉLNI próbálnék a férjemmel...és nem fogadnám el azt a választ, hogy "semmi baj" és azt sem, hogy "túl reagálod drágám..." mert valahogy a nők erre ráéreznek...legalábbis én ráérzek arra, ha valami baj van...
ha nem használ ma este a kanapén aludnék, hadd gondolkozzon a párom...aztán reggel ismét megkérdezném, szeretne-e beszélni a problémainkról...
másod esetben pedig megmondanám a "barátnőnek", hogy szálljon ki az életemből legyen olyan kedves!
sok sikert, türelmet főleg...
Sajnos tanácsot adni nem tudok, de én is kiakadtam, már attól is, hogy elolvastam amit írtál.
Nyilván nem véletlenül rossz a házasságotok, ha még a problémáitokat is a kedves ("puszi") barátaival beszéli meg, nem veled.
Azt a tyúkot meg rövid úton elküldeném melegebb éghajlatra, hogy képzeli, hogy kioktasson téged arról, hogy milyen a TE férjed? Becsüld meg? Azután, hogy idegeneknek nyavajog, ahelyett, hogy tenne a problémák ellen valamit? Ez aztán a becsülendő tulajdonság!?!
Nekem már ott furcsa, hogy elolvasod a leveleit. Meg" tegnap jött egy mewgérzés, hoyg megkell nézned..."EZ, hogy is van megjelent előtted férjed iwiw kezdőlapja ? :D
Lehet nem tetszik pl neki az állandó ellenőrizgetés.Tudod én ezt nem tom elképzelni magammal, hogy egy nő ellenőrizgesse, hogy mit beszélek kivel.
Dehogy ne csak a férjed mellett álljak, ki...
Valszeg flörtölgetett a csajjal, de nem hinném, hogy megcsalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!