Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha hasonló...

Mit szólnál hozzá ha hasonló történne veled? Én kiakadtam.

Figyelt kérdés

A következő történt:

Mélyponton van a házasságom a férjemmel,különböző okok miatt.

Tegnap kapott egy levelet a kedves kolléganőjétől az iwiwre.A következő volt benne:

"Látom mégis fent vagy az iwiwen.

-gyönyörű feleségem van akit imádok(ez egy kép alá volt írva)-Akkor hogy is van ez?Hah?Miről beszélünk?

Puszi"

Erre én írtam neki a férjem nevében a köv:

"-Miről is beszélünk?"

Ő ezt válaszolta:

"Nem értem mi van veled.Nekem nyomod a sódert hogy ilyen rossz meg olyan rossz a házasságod közben meg az adatlapod alapján boldog vagy?

Van msn-ed?"

Nem szoktam levelek után kutatni,de tegnap jött egy megérzés,hogy meg kell néznem...és tessék!

Ti mit szólnátok ehhez ha ez veletek történne?Nagyon felháborított,mert szerintem velem kellett volna megbeszélnie a gondjait nem egy 'barátjával'.Teszem hozzá soha nem halottam még a csaj nevét,nem is láttam,nem is mondta a férjem.Kérdőre vontam a férjem aki azt mondta túlreagálom...pffff

Szerintem nem!

Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.

Nos?

2010. jan. 6. 15:18
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
14%
Ez semmi..
2010. jan. 6. 15:22
 2/41 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha a hölgy így reagált arra, hogy ő boldog, akkor nem egy barát, hanem szerető.

Nagyon sajnálom, én is áttéltem, tudom milyen. Hiába kérdezed, ugyis hazudnak. :(

2010. jan. 6. 15:23
 3/41 anonim válasza:
89%

Igazad van,nem reagálod túl. Jogos a kiakadásod... sajna Én is jártam már így...

Próbáld Vele tisztázni...

szurkolok!!:)

2010. jan. 6. 15:24
 4/41 anonim ***** válasza:
34%

igy már én is jártam!

de imádom a párom és hát elnéztem neki nemvettem tudomást róla amugys összevissza hazudgált erröl az egészröl tagadta az egészet mikor nemvolt rajta mit ugyanis én beszéltem a csajjal a párom nevében!azthán teltek multak napok ujból felbukkant az a kis szutyok,összevesztem a párommal de nemszakitottam vele!!rá egy évre én is félreléptem de még most is 1ütt vagyunk!!szerintem ne rendezz jelenetet ne féltékenykedj!!!!

2010. jan. 6. 15:26
 5/41 anonim ***** válasza:
57%

Hát...

Azért ilyen nincs....én kiakadnék először az biztos...az első az lenne, hogy ordibálnék a férjemmel egyet...(mert néha meggondolatlan vagyok...:()

Mikor lehiggadtam akkor magamba szállnék, hogy vajon mit rontottam el vajon én? Rontottam-e el valamit? Van-e valami a kapcsolatunkban ami tabu? amit nem tudok megbeszélni a férjemmel? vajon tényleg boldogak vagyunk-e? vagy "jogos" amit a kolleganő állít...

Aztán higgadtan(!) beszélnék a férjemmel a dolgokról...őszintén a szemébe néznék, mert valószínű akkor észre venném ha mellébeszélne...megpróbálnám megoldani a konfliktust, BESZÉLNI próbálnék a férjemmel...és nem fogadnám el azt a választ, hogy "semmi baj" és azt sem, hogy "túl reagálod drágám..." mert valahogy a nők erre ráéreznek...legalábbis én ráérzek arra, ha valami baj van...

ha nem használ ma este a kanapén aludnék, hadd gondolkozzon a párom...aztán reggel ismét megkérdezném, szeretne-e beszélni a problémainkról...

másod esetben pedig megmondanám a "barátnőnek", hogy szálljon ki az életemből legyen olyan kedves!

sok sikert, türelmet főleg...

2010. jan. 6. 15:26
 6/41 anonim ***** válasza:
78%
Én biztosan kiakadnék.Kérdőre vonnám a férjemet.De többet tényleg nem tudsz tenni,maximum éber tekintettel jársz-kelsz...Az biztos, hogy kicsit megrendült a bizalmad, de ha kimutatod, tönkreteheti végérvényesen a házasságodat.Annyi biztos, hogy ebből a beszélgetésből az jött le,hogy a férjed úgy próbál közelíteni egy nő felé, hogy kibeszéli a rossz házasságát,a nő csalódott, hogy annyira nem is rossz...Én annyit éreztetnék a férjemmel,hogy könnyen elveszíthet egy kis baklövéssel is.
2010. jan. 6. 15:27
 7/41 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos tanácsot adni nem tudok, de én is kiakadtam, már attól is, hogy elolvastam amit írtál.

Nyilván nem véletlenül rossz a házasságotok, ha még a problémáitokat is a kedves ("puszi") barátaival beszéli meg, nem veled.

Azt a tyúkot meg rövid úton elküldeném melegebb éghajlatra, hogy képzeli, hogy kioktasson téged arról, hogy milyen a TE férjed? Becsüld meg? Azután, hogy idegeneknek nyavajog, ahelyett, hogy tenne a problémák ellen valamit? Ez aztán a becsülendő tulajdonság!?!

2010. jan. 6. 15:29
 8/41 anonim ***** válasza:
9%
Lehet hogy igaza van és tényleg meg kellene becsülnöd a férjedet,nem?
2010. jan. 6. 15:30
 9/41 anonim ***** válasza:
96%
a férjed a hátad mögött flörtölget ez nyilvánvaló. "miről beszélünk + puszi" elég árulkodó jel. jogos a felháborodásod.
2010. jan. 6. 15:30
 10/41 anonim ***** válasza:
10%

Nekem már ott furcsa, hogy elolvasod a leveleit. Meg" tegnap jött egy mewgérzés, hoyg megkell nézned..."EZ, hogy is van megjelent előtted férjed iwiw kezdőlapja ? :D

Lehet nem tetszik pl neki az állandó ellenőrizgetés.Tudod én ezt nem tom elképzelni magammal, hogy egy nő ellenőrizgesse, hogy mit beszélek kivel.

Dehogy ne csak a férjed mellett álljak, ki...

Valszeg flörtölgetett a csajjal, de nem hinném, hogy megcsalt volna.

2010. jan. 6. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!